Šventinė antis su apelsinais: Kalėdos be jos neįsivaizduojamos

2016 m. gruodžio 4 d. 13:29
Alytiškė Laima pasidalijo tapusios keptos anties su apelsinais receptu. Šį patiekalą savo šeimai ji ruošia per kiekvienas Kalėdas.
Daugiau nuotraukų (1)
„Nei vienas mūsų šeimos Kalėdų stalas neapseina be šio patiekalo“, – teigia rubrikos „Skonis“ skaitytoja.
Išbandykite šį receptą ir jūs.
Kepta antis su apelsinais
Ingredientai:
  • Antis (apie 2,5 kg)
  • „Maggi idea“ sultingiems sparneliams su medumi (2 pakeliai);
  • Garstyčios (4 šaukštai);
  • Apelsinai (1 kg).
Iš „Maggi idea“ su medumi, garstyčių ir 1 apelsino sulčių paruoštu marinatu įtrinti išvalytą antį ir palaikyti per naktį, kad gerai įsigertų skoniai.
Prieš kepant likusius apelsinus supjaustyti skiltelėmis ir sudėti į anties vidų.
Kepti 2,5 val. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Garnyrui patiekiamos puselėmis pjaustytos keptos bulvės, apelsinai, marinuoti pomidorai ir patisonai.
AntisantienaApelsinai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.