„Nei vienas mūsų šeimos Kalėdų stalas neapseina be šio patiekalo“, – teigia rubrikos „Skonis“ skaitytoja.
Išbandykite šį receptą ir jūs.
Kepta antis su apelsinais
Ingredientai:
- Antis (apie 2,5 kg)
- „Maggi idea“ sultingiems sparneliams su medumi (2 pakeliai);
- Garstyčios (4 šaukštai);
- Apelsinai (1 kg).
Iš „Maggi idea“ su medumi, garstyčių ir 1 apelsino sulčių paruoštu marinatu įtrinti išvalytą antį ir palaikyti per naktį, kad gerai įsigertų skoniai.
Prieš kepant likusius apelsinus supjaustyti skiltelėmis ir sudėti į anties vidų.
Kepti 2,5 val. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Garnyrui patiekiamos puselėmis pjaustytos keptos bulvės, apelsinai, marinuoti pomidorai ir patisonai.