Visų mėgstamos varškės skarelės: kas kartą skonis – vis kitoks

2016 m. lapkričio 7 d. 12:36
Odeta Kudopčenkienė, „Samčio užrašai“
Šias skareles pradėjau kepti, ko gero, kai tik apsigyvenau su savo vaikinu (dabar jau esamu vyru) – jomis jį lepindavau. Skonis visiems gerai žinomas, o keičiant įdarą jis bus vis kitoks. Pas mus šiandien namai kvepia bananais, kriaušėmis ir cinamonu.
Daugiau nuotraukų (1)
Varškės skarelės
Reikalingi produktai:
  • 250 g varškės,
  • 100 g sviesto,
  • žiupsnelis druskos,
  • 200 g miltų,
  • cukraus pudros,
  • cinamono,
  • 2 bananai (galima dėti kriaušes, obuolius, uogienę ir net persikus).
Gaminame
Ištriname varškę ir druską su minkštu sviestu iki vientisos masės. Tada po truputį beriame išsijotus miltus. Suminkome tešlą ir dedame 30 min. į šaldytuvą.
Beriame miltų ant stalo ir iš tešlos kočiojame lakštą. Susipjaustome platokomis juostelėmis. Apiberiame cinamonu ir dedame supjaustytą bananą ir susukame rageliu.
Kepame apie 200 laipsnių orkaitėje iki 20 min., kol gražiai paruduos.
Iškepus apiberiame cukraus pudra.
varškėsausainiaiskarelė
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.