Užkandis per kelias minutes: rūkytos žuvies užtepėlė

2016 m. lapkričio 4 d. 09:46
Šis rūkytos žuvies užtepėlės receptas – iš Nidos Degutienės knygos „Žuvis pasaulio virtuvėse“. Receptas, tinkantis ir kasdieniams pusryčiams, ir svečiui pavaišinti.
Daugiau nuotraukų (1)
Produktai paprasti, daug laiko neatims, tad išbandykite!
Rūkytos žuvies užtepėlė
Reikės (4 asmenims):
  • 400 g rūkytos žuvies be odos ir ašakų;
  • 125 ml kreminio natūralaus skonio sūrio;
  • 100 g minkšto sviesto;
  • 2 citrinų sulčių ir nutarkuotos žievelės;
  • druskos;
  • pipirų.
Kaip gaminti
Šakute sutrinkite rūkytą žuvį, sumaišykite ją su kreminiu sūriu, minkštu sviestu, citrinų sultimis ir žievele, pagardinkite druska ir pipirais.
Sudėkite masę į indelį ir laikykite šaldytuve.
Patiekite su paskrudintos baltos duonos riekele.
žuvisužtepėlėNida Degutienė
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.