Keksas su obuoliais, rozmarinais ir migdolais
Reikės:
- 200 g sviesto;
- 150 g cukraus;
- 5 kiaušinių;
- 1 a. š. kepimo miltelių;
- 400 g miltų;
- 6 mažų obuolių;
- 60 g kepintų ir smulkintų migdolų;
- 1 šakelės šviežių rozmarinų lapelių.
Sviestą išsukite su cukrumi. Po vieną įmuškite kiaušinius. Suberkite miltus ir kepimo miltelius ir išmaišykite.
Obuolius supjaustykite nedidelėmis skiltelėmis ir kartu su migdolais bei smulkiai supjaustytais rozmarinų lapeliais atsargiai įmaišykite į masę.
Kekso formą ištepkite sviestu, sudėkite paruoštą tešlą ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45-50 min.
Skanaus!
Šaltinis – „Oditėlės blogas“