Neįtikėtinai purūs ir sultingi mėsos ir cukinijų kepsniukai

2016 m. rugpjūčio 9 d. 11:47
Odeta Kudopčenkienė, „Samčio užrašai“
Receptas
Dabar kur bepasisuksi, visos gamina patiekalus su cukinija. Šį kartą aš dalinuosi labai sultingų, skanių mėsos ir cukinijų kepsniukų receptu. Nuotraukoje kepsniukas neapvalgytas, tiesiog atgnybiau gabalėlį, kad parodyčiau, kokio purumo ir sultingumo jie yra viduje.
Daugiau nuotraukų (2)
Sultingi mėsos ir cukinijų kepsniukai
Reikės:
  • 500 g mėgstamo faršo;
  • 400 g jaunos cukinijos;
  • 1 svogūno;
  • 2 skiltelių česnako;
  • ryšulėlio krapų;
  • druskos;
  • maltų juodųjų pipirų;
  • 1 kiaušinio;
  • 1 saujos manų kruopų.
Pirmiausia pasiruošiame cukiniją: ją sutarkuojame vidutinio stambumo burokų trintuve.
Tuomet smulkiai supjaustome svogūną, krapus, sutraiškome arba susmulkiname česnaką.
Į indą sudedame faršą, cukiniją, svogūną, česnaką, krapus, beriame manus, mušame kiaušinį, dedame prieskonius. Labai gerai viską išmaišome, kad faršas ir cukinija pasiskirstytų tolygiai. Tokiu atveju kepsniukai bus ne tik sultingi, bet ir ganėtinai tvirti.
Darome kepsniukus ir kepame įkaitintame aliejuje.
Kai iškepa, dedame į puodą, užpilame sultiniu. Galima įdėti porą šaukštų pomidorų pastos ir truputį patroškinti.
kepsneliaikotletaicukinijos
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.