Puiki idėja pusryčiams: cukinijų ir grūdėtosios varškės blyneliai

2016 m. liepos 31 d. 06:20
Edita Zubrickaitė, „Oditėlės blogas“
Receptas
Šiuos blynelius galėčiau valgyti vienus, jie be galo skanūs.
Daugiau nuotraukų (2)
Bet idealu juos pateikti savaitgalio pusryčiams, kai nereikia niekur skubėti ir gali mėgautis ramiomis akimirkomis.
Cukinijų ir grūdėtosios varškės blyneliai
Reikės:
  • 1 indelio (200 g) grūdėtosios varškės;
  • 1 kiaušinio;
  • 130 g cukinijos;
  • 2 kupinų v. š. miltų;
  • žiupsnelio šviežių krapų ir laiškinių česnakų;
  • druskos, juodųjų pipirų.
1. Cukiniją sutarkuokite burokine tarka ir nuspaudę rankomis pašalinkite vandens perteklių.
2. Dubenyje išplakite kiaušinį, sudėkite varškę be skysčio, cukiniją, pjaustytas žoleles, miltus, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Viską gerai išmaišykite.
3. Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Patiekite su keptu kiaušiniu ir skrudinta šoninės riekele.
Skanaus!
pusryčiaiBlynaigrūdėta varškė
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.