Bet idealu juos pateikti savaitgalio pusryčiams, kai nereikia niekur skubėti ir gali mėgautis ramiomis akimirkomis.
Cukinijų ir grūdėtosios varškės blyneliai
Reikės:
- 1 indelio (200 g) grūdėtosios varškės;
- 1 kiaušinio;
- 130 g cukinijos;
- 2 kupinų v. š. miltų;
- žiupsnelio šviežių krapų ir laiškinių česnakų;
- druskos, juodųjų pipirų.
1. Cukiniją sutarkuokite burokine tarka ir nuspaudę rankomis pašalinkite vandens perteklių.
2. Dubenyje išplakite kiaušinį, sudėkite varškę be skysčio, cukiniją, pjaustytas žoleles, miltus, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Viską gerai išmaišykite.
3. Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Patiekite su keptu kiaušiniu ir skrudinta šoninės riekele.
Skanaus!
Šaltinis – „Oditėlės blogas“.