Šį kartą kepta vištiena su daržovėmis grilyje.
Receptas kažkada buvo rodytas laidoje „Tobula moteris“. Ir ten dar dėjo kukurūzų burbuoles. Aš vargais negalais jas supjausčiau, bet ant iešmelių nesugebėjau suverti.
Skanu, mėsytė sultinga. Vis pavartant kepiau apie 20-30 min.
Vištienos vėrinukai kepti grilyje
Reikės:
750 g vištienos file;
2 paprikų;
1 cukinijos;
2 kukurūzų burbuolių.
Marinatui:
2 kivių;
1 apelsino;
prieskonių pagal skonį.
Vištienos file supjaustome nemažais gabaliukais.
Marinatui susmulkiname kivius, išspaudžiame apelsino sultis, beriame prieskonius ir, užpylę ant vištienos filė, marinuojame apie 2 val.
Paprikas supjaustome irgi nemažais kvadratukais, cukiniją – riekutėmis, kukurūzų burbuoles – griežinėliais.
Imame išmirkytus medinius iešmukus ir veriame kaitaliodami: vištiena, paprika, vištiena, cukinija ir t.t.
Galite drąsiai naudoti ir kitokias daržoves ar kitokia mėsą.
Valgėme su ryžiais virtais.
Šaltinis – „Samčio užrašai“.