Kivių ir apelsino marinate marinuoti gardūs vištienos vėrinukai

2016 m. liepos 24 d. 12:32
Odeta Kudopčenkė (Facebook/Samčio užrašai)
Pas mus vasaros kaip ir nerasta, tai šašlykukai ir kiti panašūs dalykai kepami orkaitėje arba grilyje.
Daugiau nuotraukų (1)
Šį kartą kepta vištiena su daržovėmis grilyje.
Receptas kažkada buvo rodytas laidoje „Tobula moteris“. Ir ten dar dėjo kukurūzų burbuoles. Aš vargais negalais jas supjausčiau, bet ant iešmelių nesugebėjau suverti.
Skanu, mėsytė sultinga. Vis pavartant kepiau apie 20-30 min.
Vištienos vėrinukai kepti grilyje
Reikės:
750 g vištienos file;
2 paprikų;
1 cukinijos;
2 kukurūzų burbuolių.
Marinatui:
2 kivių;
1 apelsino;
prieskonių pagal skonį.
Vištienos file supjaustome nemažais gabaliukais.
Marinatui susmulkiname kivius, išspaudžiame apelsino sultis, beriame prieskonius ir, užpylę ant vištienos filė, marinuojame apie 2 val.
Paprikas supjaustome irgi nemažais kvadratukais, cukiniją – riekutėmis, kukurūzų burbuoles – griežinėliais.
Imame išmirkytus medinius iešmukus ir veriame kaitaliodami: vištiena, paprika, vištiena, cukinija ir t.t.
Galite drąsiai naudoti ir kitokias daržoves ar kitokia mėsą.
Valgėme su ryžiais virtais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.