Šauni idėja pusryčiams: vienas didelis karštas sumuštinis

2016 m. liepos 23 d. 07:04
Edita Zubrickaitė, „Oditėlės blogas“
Įdarytas prancūziškas batonas – tai vienas didelis karštas sumuštinis. O iš tikrųjų tai šauni idėja jūsų pusryčių stalui.
Daugiau nuotraukų (2)
Reikės:
prancūziško batono (apie 45 cm ilgio);
4 kiaušinių;
didelės saujos pjaustytų svogūnų laiškų;
žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų;
3 dešrelių;
100 g fermentinio sūrio;
druskos;
maltų juodųjų pipirų.
Dubenyje išplakite kiaušinius, suberkite svogūnų laiškus, krapus, smulkiai pjaustytas dešreles, tarkuotą fermentinį sūrį, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
Imkite prancūzišką batoną ir įpjaukite įpjaukite viršų, palikdami „bortelius“, išimkite minkštimą šiek tiek jo palikdami. Sudėkite paruoštą įdarą.
Batoną dėkite į kepimo skardą ištiestą kepimo popieriumi ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 min.
Išimkite iš orkaitės, palikite 5 min., kad sutvirtėtų ir supjaustykite riekelėmis.
Skanaus!
P.S. dešreles galite pakeisti kepta šonine, rūkyta vištiena ar mėgstamu kumpeliu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.