Marinuoti mėlynieji svogūnai – puikus garnyras prie šašlykų

2016 m. liepos 22 d. 16:17
Jurgita Adomavičiūtė (jurgittosreceptai.lt)
Jeigu ruošiatės iškylai ir ketinate kepti šašlykus, nepatingėkite pamarinuoti ir mėlynųjų svogūnų.
Daugiau nuotraukų (2)
Tai – puikus garnyras prie ant grotelių keptų patiekalų, kurį paruošite greitai, tiesa, marinuoti svogūnus teks per naktį.
Marinuoti mėlynieji svogūnai prie šašlykų
Reikės:
  • 2 nedidelių mėlynųjų svogūnų;
  • 120 ml vandens;
  • 60 ml obuolių acto;
  • 1-2 v. š. cukraus;
  • 1 a. š. druskos;
  • 4 žirnelių kvapiųjų pipirų.
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į nedidelį stiklainiuką.
Visus kitus ingredientus sumaišykite, kad ištirptų cukrus. Paragaukite marinato – jei Jūsų skoniui kažko trūksta, įdėkite.
Marinatą užpilkite ant svogūnų. Pamarinuokite per naktį.
Skanaus!
P.S. Labai mėgstu šiuos svogūnus su šašlykais!
svogūnaišašlykaimarinatas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.