Netikrų „Raffaello“ saldainių receptą atsiuntė mūsų skaitytoja Milda Abraitienė. Pasak jos, šie skanėstai labai panašūs į tikruosius. Išbandykite!
Varškės „Raffaello“
Reikės:
200 g 9 proc. riebumo varškės;
trijų-keturių šaukštų cukraus;
80 g kokosų drožlių;
migdolų arba lazdynų riešutų.
Riešutus šiek tiek pakepinkite sausoje keptuvėje, tačiau nesudeginkite.
Varškę pertrinkite, sutrinkite su cukrumi, suberkite pusę kokosų drožlių. Gerai ištrinkite, kad masė būtų puri.
Šlapiomis rankomis formuokite kamuoliukus, į vidų įspauskite migdolą. Apvoliokite kamuoliukus likusiose drožlėse.
Dėkite į popierinius krepšelius arba į lėkštę ir palaikykite šaldytuve mažiausiai valandą, kad kokosai išbrinktų.
Skanaus deserto!