Trintų vaisių kokteiliai: nauda kūnui, palaima gomuriui

2016 m. birželio 30 d. 11:30
Edita Zubrickaitė, „Oditėlės blogas“
Laikas atsigaivinti ir įsikrauti energijos. Tokiomis karštomis dienomis galima gyventi maitinantis vaisių kokteiliais, nes jie tiršti, maistingi ir labai skanūs.
Daugiau nuotraukų (1)
Braškių, bananų ir apelsinų sulčių kokteilis
400 ml taurei reikės:
200 ml apelsinų sulčių;
0,5 banano;
8 braškių;
2 v. š. natūralaus jogurto;
1 a. š. ispaninių šalavijų (čija) sėklų.
Visus išvardytus ingredientus sudėkite į kokteilių plaktuvą ar trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės.
Persikų, morkų, apelsinų ir apelsinų sulčių kokteilis
400 ml taurei reikės:
200 ml apelsinų sulčių;
0,5 nulupto apelsino;
1 persiko be odelės;
1 nedidelės tarkuotos morkos;
2 v. š. natūralaus jogurto.
Visus ingredientus sudėkite į kokteilių plaktuvą ar trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės.
Skanaus!
kokteilisreceptasBraškės
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.