Tinginių tinginys: karamelinis krekerių tortas

2016 m. birželio 13 d. 16:55
Rita (ritocreceptai.lt)
Labai skanus pyragas – beveik tinginys, tik sausainių nereikia laužyti. Galima sakyti, tinginių tinginys – pats nerealiausias.
Daugiau nuotraukų (1)
Krekerių ir kondensuoto pieno tortas
Reikės:
600 g saldžių krekerių;
1 indelio „Rududu“ arba kondensuoto pieno;
200 g sviesto;
3-4 šaukštų grietinės;
1 citrinos sulčių;
juodųjų serbentų uogienės arba trintų serbentų su cukrumi.
Sviestą ir „Rududu“ ištirpiname ant silpnos ugnies, sudedame grietinę ir pakaitiname.
Į pravėsusią masę pilame citrinos sultis, suberiame krekerius. Viską išmaišome.
Imame pasirinktą formą, dedame pusę krekerių masės, lengvai paspaudžiame, tepame uogienę ir sudedame kitą pusę krekerių masės.
Palaikome 1-2 val. kambario temperatūroje.
Dedame į šaldytuvą sustingti. Skanaus!
tinginystortaskrekeriai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.