Desertui reikės:
Kelių spalvų želė;
2 pakelių (po 20 g) želatinos;
kondensuoto pieno skardinės.
Įvairių spalvų želė pasiruošiame, kaip nurodyta ant pakuotės (tik pilkite truputį mažiau vandens – apie 300 ml).
Želė sustingdome, želatiną brinkiname pusėje stiklinės šalto vandens apie porą minučių.
Į dubenį, pripildytą 300 ml karšto virinto vandens, supilkite želatiną ir kondensuotą pieną. Viską išmaišykite ir palikite, kad atvėstų.
Per tą laiką kelių spalvų želė supjaustykite gabaliukais, juos sumaišykite dubenyje (pjaustant želę peilis turi būti karštas, tada geriau pjaustysis) ir, užpilus kondensuoto pieno masę, pastatykite į šaldytuvą stingti 3-4 valandoms, arba dar geriau nakčiai.
Sustingusį gražų ir skanų desertą pjaustykite ir ragaukite. Skanaus!
Šaltinis – „Gamink su Audrone“