Gaivus želė desertas „Mozaika“, kuriuo visi liko sužavėti

2016 m. gegužės 15 d. 15:26
Audronė Zemenskienė (Facebook/Gamink su Audrone)
Želė desertus gaminu gan dažnai. Padariusi „Mozaiką“ neapsirikau. Visi liko sužavėti deserto skoniu ir grožiu, o ką jau kalbėti, kad jis puikiai tinka atsigaivinti.
Daugiau nuotraukų (3)
Desertui reikės:
Kelių spalvų želė;
2 pakelių (po 20 g) želatinos;
kondensuoto pieno skardinės.
Įvairių spalvų želė pasiruošiame, kaip nurodyta ant pakuotės (tik pilkite truputį mažiau vandens – apie 300 ml).
Želė sustingdome, želatiną brinkiname pusėje stiklinės šalto vandens apie porą minučių.
Į dubenį, pripildytą 300 ml karšto virinto vandens, supilkite želatiną ir kondensuotą pieną. Viską išmaišykite ir palikite, kad atvėstų.
Per tą laiką kelių spalvų želė supjaustykite gabaliukais, juos sumaišykite dubenyje (pjaustant želę peilis turi būti karštas, tada geriau pjaustysis) ir, užpilus kondensuoto pieno masę, pastatykite į šaldytuvą stingti 3-4 valandoms, arba dar geriau nakčiai.
Sustingusį gražų ir skanų desertą pjaustykite ir ragaukite. Skanaus!
želėdesertaskondensuotas pienas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.