Pavasariška baltoji mišrainė – be žirnelių ir raugintų agurkų

2016 m. balandžio 25 d. 16:29
Dangira, „Duok druskos“
Mes, lietuviai, esame baltos mišrainės vergai. Kur buvusi, kur nebuvusi, ji vis atsiranda mūsų virtuvėse ir mūsų lėkštėse.
Daugiau nuotraukų (1)
Balta mišrainė tinka visada – vestuvėms, šventiniam stalui ar paprastai savaitgalio vakarienei. Regis, ji jau visiems atsibodo ir visi norime kažko naujo, kažko kito, bet atsiragavę to naujo ir kito, mes vis tiek esame laimingi, karts nuo karto grįždami pas tą seną gerą pažįstamą.
Šiandien noriu jums pasiūlyti pavasarišką baltos mišrainės variantą, be žirnelių ir be raugintų agurkų, bet su ridikėliais ir salierais.
Darydama tokio stiliaus salotas nesistengiu produktų supjaustyti ypač smulkiai. Man patinka, kai salotose galima gerai atskirti daržoves ir jų skonį, o kartu jas sumaišius, jos tik viena kitą papildo.
Šita mišrainė labai tiks kaip garnyras prie šašlykų ar kitų mėsos patiekalų.
Pavasariška bulvių mišrainė
3-4 porcijoms reikės:
4 virtų bulvių;
2 kietai virtų kiaušinių;
2 saliero stiebų;
10 ridikėlių;
geros saujos smulkintų svogūnų laiškų;
3-4 šaukštų majonezo;
druskos, pipirų.
Bulves ir kiaušinius nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Saliero stiebus ir ridikėlius supjaustykite griežinėliais.
Viską dėkite į dubenį, sumaišykite su majonezu ir pagardinkite druska bei pipirais.
Šaltinis – tinklaraštis „Duok druskos“
balta mišrainėsalotosBulvės
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.