Pačios skaniausios varškės širdelės – geresnio recepto neradau

2016 m. balandžio 9 d. 07:25
Ernesta Videikienė, „Baking secrets“
Receptas
Labai gardžios, švelnaus skonio varškinės širdelės. Ką tik iškeptos būna traškios, vėliau suminkštėja. Kepiau daugybę kartų ir turiu pasakyti, tai turbūt skaniausias mums „čirvinių“ blynų receptas. Bent kol kas neatradau geresnio recepto.
Daugiau nuotraukų (1)
Varškės širdelės
Ingredientai:
  • 185 g miltų;
  • 3 šaukštai cukraus;
  • žiupsnelis druskos;
  • 1 šaukštelis kepimo miltelių;
  • 2 kiaušiniai;
  • 1 šaukštelis vanilės ekstrakto;
  • 250 ml pieno;
  • 30 g tirpinto sviesto;
  • 125 g kreminės varškės ar rikotos.
Gaminimo eiga
Dubenyje sumaišykite miltus, druską ir kepimo miltelius.
Kiaušinius suplakite su pienu, vanile, varške, tirpintu sviestu ir cukrumi. Supilkite į miltus, išmaišykite.
Blynus kepkite įkaitintoje, riebalais pateptoje 'čirvinių' blynų keptuvėje.
Patarimai, pastebėjimai. Varškę naudokite kreminę arba pertrinkite per sietelį, kad nebūtų gumuliukų. Tinka ir rikotos sūris. Esu bandžiusi, taip pat skaniai gaunasi.
Tešlą į keptuvę pilkite matavimo puodeliu (125 ml).
Iš šio kiekio iškepsite 8 blynus.
Šaltinis  – bakingsecrets.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.