Gardžių užkandžių stalui – lašiša įdarytas prancūziškas batonas

2016 m. balandžio 6 d. 09:34
Edita Zubrickaitė, „Oditėlės blogas“
Taip įdarytas batonas papuoš jūsų užkandžių stalą. Pagaminti labai paprasta ir greita.
Daugiau nuotraukų (1)
Reikės:
  • 1 prancūziško batono (~30 cm ilgio);
  • 150 g rūkytos lašišos;
  • mažo gabalėlio mėlynojo svogūno;
  • 150 g tepamo varškės sūrio (pvz., „Philadelphia“);
  • 1 a.š. grūdėtųjų garstyčių;
  • 1 a.š. alyvuogių aliejaus;
  • 1 a.š. citrinos sulčių;
  • žiupsnelio šviežių pjaustytų petražolių;
  • maltų juodųjų pipirų.
Gaminimas
Į dubenį sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą lašišą ir sukapotą mėlynąjį svogūną, dėkite sūrį, garstyčias, supilkite aliejų, citrinos sultis, suberkite petražoles, maltus juoduosius pipirus ir viską gerai išmaišykite.
Nupjaukite prancūziško batono abu galus ir ilgu šaukšteliu išskobkite minkštimą. Tada pridėkite paruošto įdaro, susukite į maistinę plėvelę ir laikykite šaldytuve apie 30 min.
Supjaustykite riekelėmis ir patiekite.
Nelaikykite paruošto batono per naktį, nes taip jis sumirks ir praras traškumą.
Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.