Sausainiai su žemės riešutų sviestu: gaila, kad neišbandžiau anksčiau

2016 m. balandžio 1 d. 09:46
Odeta Kudopčenkė, „Samčio užrašai“
Gėda pelėda, kad šių sausainių su žemės riešutų sviestu neišbandžiau anksčiau. Nebandžiau todėl, kad seniai seniai, kai pirmą kartą paragavau žemės riešutų sviesto, jis man labai nepatiko.
Daugiau nuotraukų (1)
Bet kai pastaruoju metu ir viena draugė pasigyrė, ir kita, kad kepė tokius sausainius, surizikavau vėl nusipirkti žemės riešutų sviesto. Paragavau. Mmm... skanu. Net primena chalvą.
Sausainiai su žemės riešutų sviestu
Reikės:
  • 100 g margarino,
  • 100 g rudojo cukraus,
  • 100 g žemės riešutų sviesto,
  • 1 kiaušinio,
  • 175 g miltų,
  • 5 g kepimo miltelių.
Ištirpintą margariną išplakame su cukrumi ir žemės riešutų sviestu. Įmušame kiaušinį ir dar kartą viską išplakame. Supilame kepimo miltelius ir miltus, bei išminkome tešlą.
Iš pagamintos tešlos padarome nedidelius storesnius paplotėlius ir sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą, palikdami tarpelius.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje 10-15 minučių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.