Lengviems pietums – grikių blyneliai su pievagrybių padažu

2016 m. kovo 2 d. 12:53
Edita Zubrickaitė, „Oditėlės blogas“
Receptas
Skanūs ir sveiki blyneliai pietums ar vakarienei.
Daugiau nuotraukų (1)
Lengviems pietums – grikių blyneliai su pievagrybių padažu
Reikės:
  • 400 g virtų grikių;
  • 1 kiaušinio;
  • 3 v.š. miltų;
  • 0,5 stiklinės pieno;
  • druskos;
Padažui:
  • 1 svogūno;
  • 300 g pievagrybių;
  • 200 g grietinėlės;
  • žiupsnelis šv.krapų;
  • druskos, juodųjų pipirų.
1. Sumaišykite visus ingridientus skirtus blyneliams. Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
2. Padažui svogūną supjaustykite kubeliais ir apkepkite aliejuje. Tuomet sudėkite griežinėliais pjaustytus pievagrybius. Jiems apkepus, pilkite grietinėlę ir kaitinkite, kol sutirštės. Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais bei šviežiais krapais.
Skanaus!
Grikiaiblyneliaireceptas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.