Naminiai bulvių traškučiai – paprasčiau nei įsivaizduojate

2016 m. sausio 15 d. 13:11
Gina Kubiliūtė, „The kitchen i love“
Bulvių traškučių niekada neperku. Nors jei kažkas jų nuperka, neatsisakau jų valgyti. Nesu nei prieš juos, nei jų fanė. Bet, patikėkite, natūralūs naminiai bulvių traškučiai yra skanūs. Kai žinai, kad į juos nepridėta gausybės visokių E, tad ir krimsteltėti kur kas smagiau. Jei porai žmonių noriu pagaminti traškučių, imu 0,5 kg bulvių. Gerai jas nuplaunu. Skusti nereikia.
Daugiau nuotraukų (1)
Su specialia pjaustykle supjaustau labai plonais griežinėliais, kelis kartus perplaunu šaltu vandeniu, nusausinu.
Gerai įkaitinu 0,5 l aliejaus, sumetu bulves, jas kaskart pamaišau, kad vienodai iškeptų.
Kepu apie 5 min.
Ištraukiu iš aliejaus ir palaikau keliasdešimt sekundžių sietelyje, kad nuvarvėtų aliejus.
Sudedu į dubenį ir pabarstau druska bei mėgstamais prieskoniais.
Ir – opa: traškūs naminiai bulvių traškučiai!
bulvių traškučiaireceptaireceptas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2025 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.