Lengvai pagaminama užkandėlė taps tikra stalo puošmena

2016 m. sausio 11 d. 15:39
Kokius užkandžius dažniausiai ruošiate, jeigu norite pavaišinti kolegas, einate į svečius ar patys namuose ruošiate vakarėlį? Jeigu sumuštinių jau atsivalgėte, pasigaminkite šių puikiai atrodančių ir tikrai skanių užkandėlių.
Daugiau nuotraukų (1)
Joms reikės šaldytos sluoksniuotos tešlos, kumpio, šoninės, sūrio. Užkandėlės gali būti ir su jūsų mėgstamu įdaru – pavyzdžiui, varškės, špinatų, grybų, saulėje džiovintų pomidorų. 
Kaip pagaminti tokius dailius krepšelius, pažiūrėkite žemiau esančiame vaizdo siužete. Juo pasidalino interneto televizijos tinklas Tastemade Portugal
Užkandėles kepti reikia 8-10 minučių 200 laipsnių orkaitėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.