Reikės:
250 g „Tagliatelle“ makaronų,
3 v.š. bazilikų pesto (aš turėjau naminio, bet puikiai tiks ir pirktinis),
2 saujų kubeliais pjaustyto moliūgo,
2 česnako skiltelių,
saujelės „Džiugo“ sūrio,
žiupsnelio džiovintų bazilikų,
žiupsnelio druskos,
aliejaus kepimui.
Makaronus išverdame pagal instrukciją, nurodytą ant pakelio, su žiupsneliu druskos. Dedame moliūgus į įkaitintą keptuvę, pabarstome druska, džiovintais bazilikais, kepame, kol suminkštės. Tuomet dedame smulkintą česnaką ir dar pakepame kelias minutes. Išvirtus makaronus gerai sumaišome su pesto padažu, tuomet dedame pakeptus moliūgus, apibarstome sūriu.
Užteks dviems valgytojams ir dar liks.
Skanaus!
Daugiau - „Skonių kelionė“