Orginaliame recepte želatina nededama, bet aš, kaip ir Oditėlė („Oditėlės blogas“), nusprendžiau jos šiek tiek įdėti. Pyragas buvo labai minkštas, pjaustėsi gerai, bet tikrai nebuvo standus. Todėl jums spręsti, ar želatinos tikrai reikia, ar ne.
Ingredientai
18 cm apvaliai torto formai
- 300 g meduolių
- 300 g grietinės
- 3 bananai
- 2 šaukštai cukraus
- 1 šaukštelis želatinos
Gaminimo eiga
1. Meduolius susmulkinkite.
2. Cukrų įmaišykite į grietinę.
3. Želatiną ištirpinkite vandenyje, atvėsinkite ir supilkite į grietinę.
4. Bananus supjaustykite.
5. Į formą dėkite trečdalį meduolių, pilkite pusę grietinės ir dėkite smulkintus bananus. Vėl sluoksnis meduolių, grietinės, bananų ir galiausiai užbarstykite likusiais meduoliais.
6. Dėkite pyragą į šaldytuvą kelioms valandoms, o geriausiai per naktį.
Daugiau – bakingsecrets.lt
Turinys pirmą kartą publikuotas 2015 metų rugsėjo 2 dieną.