Smaližiams patiks: pyragėliai per keturias minutes

2015 m. kovo 27 d. 11:39
lrytas.lt
Daugiau nuotraukų (1)
Tokie riešutų kremo desertai, ruošiami mikrobangų krosnelėje, labai populiarūs tarp virtuvės naujokų ar studentų – juos pagaminti paprasta, jie neatima daug laiko ir pateisina smaližių svajones. 
Yra įvairių šių desertų variantų – į vienus dedama kvietinių, į kitus – migdolų miltų, vieni būna tvirtesni, kiti – gana drėgni, tad valgomi kabinant šaukšteliu tiesiai iš puodelio. Tačiau visus šuos receptus vienija būtinas ingredientas – riešutų kremas.
Pateikiame vieną receptą. Žemiau rasite vaizdo medžiagą, kaip jį pagaminti. 
Reikės:
2 a. š. riešutų kremo
3 valg. š. aliejaus
2 v. š. cukraus
3 v.š. pieno
6 v. š. migdolų miltų (jei jų neturite, sumalkite migdolų riešutus arba naudokite kvietinius)
1 kiaušinio
3 v. š. kakavos
žiupsnelio druskos
kokosų drožlių (papuošimui)
Visus ingredientus sumaišykite, suplakite ir supilkite į puodelį, kuris tinkamas mikrobangų krosnelei.
Įjunkite krosnelę 600 W galia ir kaitinkite 4 minutes. Išimkite puodelį, apverskite ir ištraukite pyragėlį. Puoškite kokosų drožlėmis, braškėmis.
Jeigu pyragėlis bus prilipęs prie puodelio kraštų, – ne bėda. Jį galima valgyti kabinant šaukšteliu.
keksiukaidesertasRiešutų kremas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.