Lengvas ir egzotiškas Alfo Ivanausko pasiūlymas

2015 m. vasario 24 d. 11:36
lrytas.lt
Šis kulinaro Alfo Ivanausko patiekalas patiks tiems, kurie mėgsta lengvus ir egzotiškus valgius.
Daugiau nuotraukų (1)
4 asmenims reikės:
200 g ryžių makaronų
1 obuolio
1 ilgavaisio agurko
4 virtų vištos blauzdelių
žiupsnelio šviežių kalendrų lapelių
Padažui reikės:
3 cm dydžio šviežio imbiero gabalėlio
2 šaukštų ryžių acto
4 šaukštų sojų padažo
2 šaukštų sezamų aliejaus
1 šaukšto cukraus sirupo
1. Makaronus užpilkite verdančiu vandeniu, kad išbrinktų. Palaikykite 2–3 min. ir perliekite šaltu vandeniu.
2. Padažui labai smulkiai sukapokite imbierą ir sumaišykite su likusiais produktais.
3. Plonais šiaudeliais supjaustykite obuolius ir agurkus, užpilkite trupučiu padažo ir palikite kelioms minutėms pasimarinuoti.
4. Suberkite makaronus ir smulkintą vištų blauzdelių mėsą. Išmaišykite.
5. Sudėkite į lėkštes, apšlakstykite likusiu padažu ir papuoškite kalendrų lapeliais.
Nepraleiskite naujienų – lankykitės lrytas.lt svetainėje „Skonis“ arba tapkite mūsų draugu „Facebook“.
salotosryžių makaronaivištiena
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.