- Jautienos faršo (0,5 kg)
- Džiūvėsėlių (50 g)
- Morkų (1 vnt.)
- Svogūnų (1/2 vnt)
- Raudonėlių (kelių šakelių šviežių arba šaukštelio maltų)
- Rudųjų pievagrybių (150 g)
- Grietinėlės (150 ml)
- Grietinės (70 g)
- Makaronų vamzdelių (Cannelloni)
- Sviesto (1 šaukšto)
- Druskos ir juodųjų maltų pipirų
Faršą sumaišome su tarkuota morka, tarkuotu svogūnu, juodaisiais maltais pipirais, druska ir smulkintais raudonėliais. Šiuo faršu prikemšame makaronus ir verdame 10 minučių pasūdytame vandenyje.
Tuo tarpu pakepiname nepjaustytus pievagrybius su alyvuogių aliejumi, druska ir juodaisiais maltais pipirais. Ant grybų užpilame grietinę ir grietinėlę, įdedame sviestą. Kelias minutes patroškinę ir palaukę, kol truputį sutirštės, perpilame į indą, įpilame nepilną stiklinę vandens iš puodo ir viską sumalame smulkintuvu. Supilame atgal į keptuvę ir pašildome.
Išvirtus makaronus pakepame keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Patiekiame lėkštėje su grybų padažu.
Šaltinis – „Gamink pats“