trijų didelių kietų kriaušių (kriaušės būtinai turi būti kietos, kitaip jos nuo karščio praras formą);
250 g kalakutienos;
kiaušinio;
šaukšto sojų padažo;
šaukšto liesos varškės;
arbatinio šaukštelio sutrinto imbiero su medumi;
druskos, maltų pipirų – pagal skonį;
Provanso žolelių žiupsnelio;
tirpaus sūrio pabarstukų;
rozmarino ir čiobrelių – papuošimui.
Kriaušes perpjauti per pusę, iškobti viduriuką.
Sumalti kalakutieną, į jos faršą sudėti varškę, įmušti kiaušinį, įpilti sojų padažo, imbierą, druską, pipirus, Provanso žoleles ir gerai išmaišyti. Masę sudėti į kriaušių lovelius.
Iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 35-40 min. Baigiant kepti apibarstyti sūriu, o kai jis išsilydys, traukti iš orkaitės.
Papuošti rozmarinu ir čiobrelių lapeliais. Skanaus.