Jį paruošiau taip: 2 val. mėsytė „snaudė“ pataluose, paruoštuose iš alyvuogių aliejaus, medaus, druskos, pipirėlių, kadagio uogų, čiobrelių ir granato balzamiko. Kepė 2,5 val.kepimo maišelyje.
Prie kepsnio buvo patiekta salierų košė: saliero šaknis pakepinta su sviestu, išvirta grietinėlėje, pagardinta rupia druska, susmulkinta trintuvu.
Padažas pagamintas iš svogūnų su brendžiu. Smulkinti svogūnai verdami, kol suminkštės brendžio,jautienos sultinio, čiobrelių, lauro lapų, rupios druskos mišinyje.
Obuoliams išskobti sėklides. Į jų vietą prikimšti graikinių riešutų, išmirkytų brendyje. Kepti 20-30 min.
Mums buvo labai skanu. Malonių akimirkų ir Jums su šeima ir draugais.
Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano gardžiausias žiemos švenčių patiekalas“.