Reikės:
0,5 kg paukštienos filė,
bulvių,
didelės morkos,
svogūno,
pievagrybių savo sultyse,
vištienos prieskonių,
aliejaus,
grietinės,
sviesto,
vandens,
molinių indelių
Paukštieną ištriname prieskoniais ir supjaustome gabaliukais. Atskirai aliejuje pakepiname pievagrybius, paukštieną, sutarkuotą morką ir svogūnus. Bulves nuskutame, supjaustome kubeliais. Viską dedame sluoksniais į molinius indelius.
Į kiekvieną iš jų dar įdedame po gabaliuką sviesto ir įpilame po pusę puodelio vandens. Troškiname 0,5 val. 170 laipsnių orkaitėje.
Baigiant troškinti, į kiekvieną indelį įdedame po šaukštelį grietinės. Skanaus!
Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano gardžiausias žiemos švenčių patiekalas“.