audrone
2024-12-04T13:22:01.528ZNu kažkokią visišką pievą parašė. Tai aukštoje, tai ne aukštoje, vėl aukštoje,kieti.Nieko nesuprasi.
Batenka
2024-12-03T12:36:51.038ZEgzpertam paaiskinsiu ,kad viskas verda nei aukstoje nei zemoje temperaturoje,o 99-101 laipsniu. Aukstesne temperatura galima sukelti tik padidinus slegi autoklave.
FREDIS BARBARAS
2024-12-03T12:26:23.967ZNesąmonė kažkokia surašyta, kaip ir pats skaitalas...
Regina
2024-12-03T09:29:50.258ZVisai nukvako ir žurnalistai,ir ekspertai.
Arūnas Vinciūnas
2024-12-03T09:04:47.734Z"Kulinarijos ekspertai rekomenduoja virti plaktus ir kietai virtus kiaušinius." Gal yra ekspertų, galinčių išsamiau paaiškinti kaip tai padaryti?