Receptai savaitgalio pusryčiams, pietums ir vakarienei: patarsime, kaip savaitgalį sutaupyti

2024 m. rugsėjo 13 d. 11:00

Savaitgalį daugelis mūsų virtuvėje praleidžia daug daugiau laiko nei darbo dienomis. Priežastis paprasta – norisi pasilepinti gardžiais naminiais patiekalais, pavaišinti svečius ir pradžiuginti namiškius. Ir tai labai sveikintina, ti, žinoma, dėl to nukenčia mūsų piniginės, nes išlaidos maistui padidėja. Ką daryti?

Daugiau nuotraukų (3)
„Žmonės įpratę laikytis rutinos ir tam tikrų įpročių tik darbo dienomis. Savaitgaliai tarsi iškrenta iš mūsų numatyto plano. Norint sutaupyti, valgiaraštį verta planuoti ir savaitgaliams“, – sako Gintarė Kitovė, „Iki“ komunikacijos vadovė.
Kiekvieną savaitgalį „Iki“ parduotuvėse skelbiamos ypatingos Nuolaidiškių akcijos, todėl sudėliojome savaitgalio receptus, kuriems paruošti reikės būtent produktų su nuolaidomis.
Sužinokite visas akcijas ir nuolaidas www.iki.lt arba nemokamai dalinamame leidinyje visose „Iki“ parduotuvėse.
Šeštadienio pusryčiai
Savaitgalį pusryčių gaminimui galime skirti daug daugiau malonaus laiko ir įsitraukti į tai gali visi namiškiai. Pakvieskite juos į sumuštinių fiestą ir pasiūlykite pasigaminti keisčiausią, skaniausią, įdomiausią ar dar kitokį -iausią karštą sumuštinį.
Jei trūksta idėjų – jų rasite čia. Pavyzdžiui, galite gaminti keptus sumuštinius su kalakutiena ir kriaušėmis arba su riešutų sviestu ir kumpiu!
Nebijokite eksperimentuoti ir įsigykite daugiau įvairių sūrių ar mėsos gaminių, nes šį savaitgalį „Iki“ parduotuvėse su „Iki“ nuolaidų kortele pjaustytiems mėsos gaminiams taikoma 40 proc., o sūriams net 30 proc. nuolaidos.
Šeštadienio pietūs
Dažniausiai žuvies patiekalus gaminame iš lašišos – tai viena mėgstamiausių lietuvių žuvų. Jei pabodo ją kepti orkaitėje, grilyje ar ant keptuvės, tuomet siūlome išsivirti! Savaitgalis yra pats geriausias metas išbandyti netradicinius ar net egzotiškus patiekalus – siūlome išbandyti azijietišką lašišos sriubą su makaronais, kurios receptą rasite čia.
Šį savaitgalį „Iki“ parduotuvėse, kuriose yra šviežios žuvies ledo vitrina, su „Iki“ nuolaidų kortele atšaldyti atlantinių lašišų pjausniai kainuoja tik 9,99 Eur už kilogramą.
Šeštadienio vakarienė
Planuojate savaitgalį sulaukti svečių? O gal planuojate vakaroti tik su namiškiais? Kol dar gražūs orai, išnaudokite juos ir kurkite kepsnines. Šį savaitgalį „Iki“ parduotuvėse su „Iki“ nuolaidų kortele įvairių rūšių marinuotiems mėsos gaminiams ir šašlykams taikoma net 30 proc. nuolaida.
Nepamirškite paruošti ir garnyro prie jų – siūlome išbandyti net du prancūziškus morkų salotų receptus, kuriuos rasite čia. Paruoškite morkas su garstyčiomis arba su apelsinais, nes šią savaitę „Iki“ parduotuvėse su „Iki“ nuolaidų kortele morkIKI kainuoja tik 49 centus už kilogramą.
Sekmadienio pusryčiai
Šį sekmadienį siūlome pusryčių tiesiog... negaminti! Pailsėkite, nes šią savaitę septynių rūšių sausi pusryčiai „Kellog's“ su Pigintuvo kuponu kainuoja 50 proc. pigiau! Kaip veikia Pigintuvas, sužinosite čia
Telieka dar įsigyti 3,5 proc. riebumo natūralaus „Dvaro“ pieno, kuris šią savaitę „Iki“ parduotuvėse su „Iki“ nuolaidų kortele kainuoja tik 1,29 Eur už litrą.
Po tokių greitai paruošiamų pusryčių galima pasiūlyti ir desertą, nes šią savaitę „Iki“ parduotuvėse vyksta Smaližių fiesta ir saldumynams taikomos net iki 50 proc. nuolaidos!
Sekmadienio pietūs
Rudenį verta pasidžiaugti gausiu bulvių derliumi, kuris nugulė ir „Iki“ parduotuvių lentynose, tad šį savaitgalį su „Iki“ nuolaidų kortele kilogramas „Clever“ sveriamų bulvių kainuoja tik 29 centus.
Sekmadienis yra pati geriausia proga prisiminti tikrus tradicinius lietuviškus patiekalus! Siūlome pietums pasigaminti kugelį – ne bet kokį, bet pagerintą su morkomis ir obuoliais! Negalite patikėti? Išmėginkite šį receptą ir tikrai nesigailėsite.
Sekmadienio vakarienė
Prieš darbo savaitę norisi pasigaminti kažką paprasto, greito ir, pageidautina, kad dar liktų į užkandžių dėžutę pirmadienio pietums? Siūlome ruošti makaronus su sezoninėmis daržovėmis. Čia rasite makaronų su moliūgu, špinatais ir pekano riešutais arba spagečių su krevečių ir žaliųjų žirnelių padažu receptus.
Šį savaitgalį „Iki“ parduotuvėse su „Iki“ nuolaidų kortele įvairių rūšių makaronams ir greitai paruošiamiems makaronams taikoma net 40 proc. nuolaida.
Visos prekybos centre „Iki“ taikomų nuolaidų sąlygos yra savaitiniame leidinyje ir www.iki.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.