„Maistą planuoti verta tiek šeimoms auginančioms vaikus, tiek vienišiams, kurie gamina tik sau. Kiekvieną savaitę „Iki“ paruošia ypatingų pasiūlymų skirtingiems produktams, tad vienu metu laimėsite dvejopai – ir sutaupysite, ir valgysite įvairų subalansuotą maistą“, – sako Gintarė Kitovė, „Iki“ komunikacijos vadovė.
Rugpjūčio 5–11 dienomis prekybos tinkle „Iki“ su „Iki“ nuolaidų kortele taikomas nuolaidas galite rasti www.iki.lt, „Iki“ mobiliojoje programėlėje arba visose parduotuvėse nemokamai dalinamam informaciniame žurnale.
Pirmadienis
Vasaros savaitgaliais dažnas mūsų mėgaujasi patiekalais keptas kepsninėje, tad pirmadienį verta pradėti lengviau virškinamu maistu. Nepelnytai varškėčiai dažnai vadinami vaikų maistu, nors jis tikrai puikiai tinka ir suaugusiems. Šis patiekalas nebūtinai turi būti saldus ar valgomas su uogiene! Ar žinojote, kad skaniausi varškėčiai gaunasi iš riebesnės, 9 proc. riebumo varškės? Daugiau patarimų, kaip pasigaminti minkštų, lyg debesėlis varškėčių, sužinosite čia.
Šis patiekalas taip pat puikus pasirinkimas ir tuo, kad šią savaitę „Iki“ parduotuvėse su „Iki“ nuolaidų kortele 9 proc. pusriebės varškės „Iki“ kilogramas kainuos tik 2,99 Eur.
Antradienis
Vienas populiariausių mėsos pasirinkimų yra vištienos blauzdelės. Puikų vištienos marinatą su garstyčiomis sužinosite čia.
Taip pat tai puiki proga išmėginti naujovišką metodą, kad blauzdelės būtų idealiai apskrudusios. Prieš kelis metus socialiniuose tinkluose išpopuliarėjo neįprastas blauzdelių dėjimo į orkaitę būdas. Tereikia prakišti blauzdelės kaulinį galiuką pro grotelių tarpus. Tuomet jas pakėlus, sultingoji ir mėsingoji blauzdelių dalis liks kyboti. Įnerkite blauzdeles taip, kad jos viena prie kitos nesiliestų – geriausia tą daryti šachmatiniu principu. Tokiu būdu kepamos, blauzdelės tobulai apskrus iš visų pusių, ne tik iš viršaus.
Išbandykite receptą ir šį metodą dar šią savaitę, nes „Iki“ parduotuvėse su „Iki“ nuolaidų kortele pusę kilogramo šviežių viščiukų broilerių blauzdelių „Iki“(užauginta be antibiotikų) kanuoja perpus pigiau – tik 1,49 Eur
Trečiadienis
Vasarą tikrai norisi pataupyti, tad verta išbandyti naujus patiekalus, kurie stebins ne tik gomurį, bet ir piniginę. Ir čia naujų vėjų į kasdienį meniu gali įnešti fenomenalus karštas patiekalas – madžadra, gaminama iš ryžių, lęšių, svogūnų ir kelių prieskonių. Receptą rasite čia.
Prie jo sėkmės prisidės ir tai, kad šią savaitę parduotuvėse „Iki“ su „Iki“ nuolaidų kortele įvairių produkcijai „Galinta“, taip pat ir patiekalui reikalingiems ryžiams, taikoma net 50 proc. nuolaida.
Ketvirtadienis
Nepamirškite mėgautis šviežiomis daržovėmis – tai naudinga ir jūsų organizmui, ir jūsų talijai, ir piniginei. Šią savaitę „Iki“ parduotuvėse su „Iki“ nuolaidų kortele sveriamiems įvairių rūšių pomidorams taikoma 50 proc. nuolaida.
Pasigaminkite pomidorų sriubą arba Artimaisiais Rytais kvepiančią šakšuką – receptus rasite čia.
Penktadienis
Paskutinė darbo savaitės diena, tad verta vakarienei negaišti daug laiko. Šią savaitę „Iki“ parduotuvėse su „Iki“ nuolaidų kortele įvairių rūšių mėsos gaminiams „Giminių“ taikoma 50 proc. nuolaida.
Išvirkite „Giminių“ dešreles ir prie jų patiekite daug šviežių daržovių arba burokėlių salotas, kurių receptą rasite čia.
„Iki“ parduotuvėse su „Iki“ nuolaidų kortele šią savaitę šviežių lietuviško derliaus „Clever“ burokėlių kilogramas kainuoja tik 69 centus, šviežiems agurkams taikoma 40 proc. nuolaida.
Visos prekybos centre „Iki“ taikomų nuolaidų sąlygos yra savaitiniame leidinyje ir www.iki.lt.