Penkios pačios naudingiausios košės. Kodėl verta jas rinktis?

2017 m. gegužės 17 d. 06:38
Lrytas.lt
Tie, kam rūpi jų sveikata ir išvaizda, tiksliai žino, kad gerai organizmo veiklai būtinas ir tinkamas maistas, kuriame būtų pakankamai visų maistingų medžiagų: baltymų, riebalų ir angliavandenių.
Daugiau nuotraukų (5)
Pusę sveiko maisto raciono turi sudaryti sudėtiniai angliavandeniai, kurių pagrindiniu šaltiniu yra visadalių grūdų duona ir košės.
Tačiau ne visos košės yra vienodai vertingos. Tad kokią košę rinktis?
Štai pačių naudingiausių organizmui košių penketukas. Dabar apie jas žinosite viską.
 
  1. Avižinė košė    
Geriausia avižų savybė yra ta, kad jos gali per gana trumpą laiką atkurti žarnyno mikroflorą.     
  
  Avižinė košė yra pagrindinis grožio šaltinis.     
  
  Taip pat ji padeda pašalinti iš organizmo toksinus ir kenksmingas medžiagas.     
  
  Kaip rašo interneto puslapis „So vkusom“, valgant šią košę oda atjaunėja ir tampa elastingesne, sutvirtėja nagai ir plaukai.      
  
  
  2. Ryžių košė    
košėgrikių košėryžių košė
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.