Kisielius iš avižinių dribsnių, džiovintų slyvų ir burokėlių padeda organizmui susidoroti su šiomis užduotimis: jis išvalo žarnyną ir paskatina medžiagų apykaitą.
Šis gėrimas verdamas tik iš natūralių ingredientų – visi jie žinomi kaip priemonės, valančios žarnyną ir padedančios lieknėti.
Pateikiame jo receptą.
Avižų kisielius
Reikės:
litro verdančio vandens;
pusės stiklinės avižinių dribsnių;
pusės saujos džiovintų slyvų;
tokio pat kiekio tarkuotų žalių burokėlių.
Sudėkite visus produktus į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu ir virkite 15 minučių virš lėtos ugnies.
Nukoškite, atvėsinkite ir išgerkite porą stiklinių.
Gerti šį kisielių reikia kartą per savaitę likus porai valandų iki miego. O tirščius suvalgyti pusryčiams.
Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų gegužės 29 dieną.