Žalio maisto ekspertė medikė Gražina Gum pataria šį kokteilį gerti kelis rytus – jis padės išvalyti žarnyną.
„Tai ne tik labai skanus, bet ir detoksikuojantis kokteilis“, – teigė ji.
Vieną kokteilį pasiruošite per 5 minutes. Žinoma, jeigu namuose turėsite visų reikiamų sudedamųjų dalių.
Kokteilio ingredientai:
5–6 džiovinti abrikosai (geresniam rezultatui pasiekti patartina naudoti džiovintas slyvas. Jas pamirkykite vandenyje kelias valandas),
1 obuolys,
pusė ananaso skiltelės,
1 v. š. maltų linų sėmenų,
1 v. š. maltų čija (ispaninių šalavijų) sėklų,
1 a. š. ciberžolės.
Visus komponentus dedame į plaktuvo indą, įpilame vandens, kad apsemtų per pirštą. Plakame iki vientisos masės.
Daugiau kokteilių receptų – naujoje G.Gum knygoje „3 dienų kokteilių programa“ ir grazinagum.com
Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų sausio 7 dieną.