„Putino kariais“ pasivadinusi pensininkų grupė stojo į popžvaigždės pusę: ragina išlaisvinti B. Spears

Rusijos pensininkų grupė, pasivadinusi „Putino kariais“, stojo ginti atlikėją Britney Spears, kuri teisme kovoja su tėvu – jos globėju.

 Rusijos pensininkų grupė, pasivadinusi „Putino kariais“, stojo ginti atlikėją Britney Spears, kuri teisme kovoja su tėvu – jos globėju.  <br> STOP kadras.
 Rusijos pensininkų grupė, pasivadinusi „Putino kariais“, stojo ginti atlikėją Britney Spears, kuri teisme kovoja su tėvu – jos globėju.  <br> STOP kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 28, 2021, 8:38 PM

Pensininkai, kurių pasisakymai prieš Rusijos prezidento priešus dažnai plinta internete, gyrė amerikiečių popžvaigždę už tai, kad ji „pagaliau išreiškė norą būti žmogumi, o ne verge“.

Trečiadienį B. Spears paragino teisėją nutraukti 13 metų trukusią jos tėvo Jamie Spears globą, kuri buvo įvesta po jos itin viešo psichologinio lūžio.

Atvirai pasisakantys prorusiški pensininkai savo naujausiame vaizdo įraše stojo gerbėjų kampanijos „#FreeBritney“ pusėn ir pavadino B. Spears globos sąlygas „siaubingomis“.

„Visas pasaulis mylėjo šią sveiką ir normalią moterį, – sakoma grupės vaizdo įraše, kuriuo ketvirtadienį pasidalyta Krasnodare gyvenančio filantropo Marato Dinajevo „YouTube“ kanale. – Ką ji galėjo padaryti, kad iš jos viskas būtų atimta?“

„Išlaisvinkite Britney!“ – skandavo jie, minutės trukmės kreipimosi pabaigoje perėję į anglų kalbą.

Kituose naujausiuose vaizdo įrašuose „Putino kariai“ ragino „nusenusį“ JAV prezidentą Joe Bideną atsiprašyti už tai, kad pavadino Vladimirą Putiną „žudiku“, tėvus išmesti žaislus „Pop It“, o vartotojus ištrinti „amoralią“ garso pokalbių programėlę „Clubhouse“.

Parengta pagal „The Moscow Times“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.