Владольф

2024-10-17T18:11:46.342Z

@TAS Ot, dar viena maidaUnų nacistinės propagandos auka! Pradėjo kažką suokti apie Holodomorą…Taigi apsišviesk, gaidy, kiek milijonų žmonių mirė badu Rusijoje (dauguma Pavolgėje) ir Kazachstane tais pačiais metais Stalino surengto ūkio kolektyvizavimo metu. Keliskart daugiau, nei okrainoje. Sakai, rusakalbiai Rytų okrainoje “atkeliavo” iš Rusijos? Na, čia tai bent proto bokštas! Tie rusakalbiai (apie 20 mln), kurių niekas nė neatsiklausė, buvo tiesiog atplėšti 1920-aisiais bolševikinės žydaujos nuo Rusijos ir prijungti kartu su didžiuliais rusiškos žemės plotais, kur jie gyveno per amžius, prie pirmą kartą istorijoje naujai sukurtos teritorijos vardu UTSR. Ir dabar tų žmonių palikuonys apvadinami nacistinių maidaUniečių ‘nevisžmogiais’ ar panašiais nacistiniais epitetais, nebeturi teisės suteikti jų vaikams bent jau vidurinį išsilavinimą gimtąja kalba ar naudoti ją jokiose viešose įstaigose (net jei visi pašnekovai yra rusakalbiai arba visi savo noru sutinka kalbėtis rusiškai). Kiek yra Internete paviešintų įrašų, kai ukropinės movos priežiūros institucijos darbuotojai tiesiog persekioja žmones, vaikščiodami su diktofonais jiems įpėdin ir įrašydami jų pokalbius rusų kalba, o paskui surašydami administracinės baudos aktus. Okraina, sulipdyta XX-ame amžiuje bolševikinės žydaus iš gabalų, jėga atpeštų iš kaimyninių valstybių (didžiausias gabalas iš Rusijos 1922-ais ir 1954-ais (Krymas), po to gabalas iš Lenkijos 1939-ais, po to gabalas iš Rumunijos 1940-ais, po to gabalas iš Slovakijos 1946-ais), panaikino tautinių mažumų statusą ir tautinės raidos teisių garantijas visoms savo tautinėms mažumoms, išskyrus…Krymo totoriams. Paskui, tiesa, atstatė jas vengrams, bet tik po Budapešto grasinimus suardyti okrainos šlapias svajones apie ES narystę. Ir kas nors adekvatus su ramia veido mina teigs, jog tai yra normalu XXI-me amžiuje? Ir su tokiom nacistinėm vertybėm okraina privalo būti palaikyta savo siekyje įsilieti į “civilizuotų” Europos tautų šeimą? Iki tokio bespredelo dar nėra nusiritusios net gi pribaltikos valstybėlės…Eina ji НА ХУЙ tokia narė-kandidatė…«САЛО УРОНИЛИ! ГЕйРОЯМ САЛА!»

Dalia

2024-10-17T17:25:04.313Z

Vladolfovič, grybų efektas baigėsi.. tad einu miegoti ;-)....

Dalia

2024-10-17T17:21:12.795Z

Artur, vardan Ukainos, nebūtinai tau reikėtų vesti ukrainietę ar gyventi Ukrainoj. Bet bent reikėtų pasidomėti tiesioginėmis transliacijomis iš RADOS, o ne iš kažkokių chat-ruletas, nes iš visų pusių yra propaganda. O RADA - tai ukrainiečių gyvenimas, kurį rodo ukrainiečiams Ukrainos valdžia, ir kuris Lietuvoj niekada nebus publikuojamas, deja. Tegyvuoja Ukraina! (Bet be melo ir sukčiavimų, kurių joje apstu.)

Владольф

2024-10-17T17:20:47.817Z

@далька Man tavęs tikrai gaila: kartais atrodo, kad tave lyg ir ištinka blauvaus proto pragiedruliai ir galima būtų tikrai normaliai su tavimi padiskutuoti (antaip nei su tavo kolege “regina”, baigta psichine ligone), tačiau tam pirma reikėtų, kad iškištum savo galvą iš subinės, t.y. užangažuotos, propagandoninės okrainos bei labustano myžniasklaidos. Tikrai patariu pasiklausyti protingų žmonių iš neutralios, trečiosios šalies, kurie nieko nepelno iš savo samprotavimų. Be tų dviejų aukščiau minėtų amerikonų, dar galėčiau parekomenduoti vokietį Reinhard Merkel (Hamburgo universiteto baydžiamosios teisės ir teisinės filosofijos profesorius) ir šveicarą Roger Köppel (Ziuricho m. “die Weltwoche” politinės apžvalgos laidos vyriausiasis redaktorius). Visus gali klausytis YT-e. O į tavo atkartotą Banderos ir kaholų maidaUnų nacistinį ryksmą «CЛАВА УКРАИНЕ! ГЕРОЯМ СЛВА!» atsakysiu rusakalbių ukrainiečių iš Charkovo variantu, kurį jie pirmą kartą panaudojo kaip atsaką į maidaUnų surengtą provokaciją Charkovo miesto metro: «САЛО УРОНИЛИ! ГЕйРОЯМ САЛО!» -:)))

Artur

2024-10-17T16:47:33.635Z

geriau susivakcinuoti vardan ukrainos.

Dalia

2024-10-17T16:47:00.324Z

Volfovičiau.... Yra momentų, kuomet, kalbėdamas su kažkuo, kas lyg ir turėtų būti tavo pašnekovas, sau pasakai "STOP". Esi neadekvatus. Ir valgyk tu tų grybų, kiek tau patinka, bet kad tu ir be grybų esi nenormalus. O kad apsiramintum, aš tau pasakysiu: ŠLOVĖ UKRAINAI! ŠLOVĖ JOS DIDVYRIAMS! Ir šiukšlėms, kaip tu, Lryte neturėtų būti leidžiama komentuoti.

Tas

2024-10-17T16:41:02.503Z

Labanakt, vaikučiai. Pervedam kiek galim Blue-Yellow. Atiduodame nebūtinus mums strateginius daiktus savanoriams, vežantiems į frontą. Pasimeldžiam dėl Ukrainos išlaisvinimo ir karo baigties ir einam švaria sąžine ir galva miegoti. Slava Ukrainie Gierojam slava.

Владольф

2024-10-17T16:35:48.447Z

@далька Tai štai, kur šuo pakastas!!! Ištekėjusi už kaholo iš Ivano-Frankovsko ir kartu ‘mylite’ okraią ir esate ‘UŽ’ ją, tačiau tavo vyras slepiasi po tavo sijonu ramiame (kolkas) labustane??? -:))) Kodėl jis dar ne apkasuose okrainoje ar Rusijos Kursko sritis, įgyvendydamas sorosinės žydaujos stebuklingą ‘peremogos’ planą???? Chiba ir vedė tave, šliundra nacistine, vien iš bendros neapykantos rusams ir kad gautum leidimą gyventi labustane??? O kaip susišnekate tarpusavyje??? Ha-ha, einu lažybų, kad ‘okupantų’ kalba!-:)))

Tas

2024-10-17T16:33:07.634Z

< Dalia Apie nežmogišką kilmę kalbėjau su Artur. Ši abejoinė skirta ne jums.

Tas

2024-10-17T16:31:08.764Z

> Владольф Oho----- negalvojau kad žirinovskio vėlė prisikėlė iš paragaro, kad pasiveidentų LT žiniasklaidoje (-: Šiaip tai šizofrenija šiais laikas kad ir nepilnai, tačiau apgydoma. Žinoma, jei neužimate pareigas ruskyno dūmoje ar LT seime.

Владольф

2024-10-17T16:27:16.756Z

@далька Oho, koks netikėtinas praregėjimas!!! Chiba pagaliau prasiblaivei arba nustojai vartoti haliucinogeninų grybų -:))) Pirmą kartą sutinku su viskuo, ką parašei, išskyrus vieną dalyką: nėra jokio net menkiausio klausimo apie okrainos/pakrašcio pralaimėjimą! ‘Peremoga’ tebegyvuoja šmėklos pavidalu tiktai Kolumbijos kokoso miltų uostytojo, Napoleono didybės manijos kamuojamo sorosinės žydaujos zelios kaukolėje. Ir dar patarimas: mažiau gaišk laiko tam arklių tempiamo cirko Šapito šou vardu “Rados posėdžių transliacijos gyvai” YT-e, o verčiau pasiklausyk YT-e kassavaitinių pasirodymų tokių tikrų ekspertų viskame, kas liečia Rusiją ir okrainą, kaip amerikonai John Mearsheimer (Čikagos universiteto politinių mokslų habilituotas daktaras) ir Jeffrey Sachs (Niujorko Kolumbijos universiteto politinių mokslų habilituotas daktaras ir ekonomistas, veikęs ekonomikos politikos patarėju Gorbačiovo ir Jelcino vyriausybėms 90-aisiais). Jei, aišku, esi prasikalusi ne vien kaholų movoje.

Dalia

2024-10-17T16:24:17.805Z

Tam, kur TAS: man vienodai dėl tamstos abejonių dėl mano kilmės. Tačiau sutinku su VISKUO, ką pasakei aukšciau!

Tas

2024-10-17T16:16:24.758Z

>Dalia Tekėk tu kad ir už aborigeno. Bet aš rėmiau, remiu ir remsiu LAISVOS UKRAINOS DVASIĄ IR ŽMONES, Nes aš myliu tiesą ir laisvę. Tiek savo, tiek ukrainiečių, tie rusų (Navalno Nemcovo, Bykovo, Politkovskajos ir daugelio patriotų - nužudytų, kalinamų ar emigravusių), >Artur Pas mane gyveno 2 metus 3 pabėgėlių šeimos iš Ukrainos. Patikėk - jie tokie pat žmonės kaip ir mes. O dėl tavo žmogiškos kilmės - abejoju...

Artur

2024-10-17T16:09:45.678Z

Ukrainiečiai nėra žmonės, paklausyk ką sako Kaščiūnas: tai biologinės šiukšlės. Skaityk DELFĮ.

Dalia

2024-10-17T16:05:03.607Z

Tam: TAS. Kokius vėjus aš šneku? Gal geriau žiūrėk ne Lietuvos, o pačios Ukrainos (ne rašistinės) MIP? Sek juos įvykius ir žiūrėk tiesiogines transliacijas iš Rados. Apie "vėjus" man nesakysi nieko, nes esu ištekėjusi už vaikino iš Ivano-Frankivsk. Ir galiu pasakyti nuorodas, kad tamsta susigaudytum realybėj. To, kas kalbama Ukrainoj, niekados nepublikuojama Lietuvoj. O gaila. Visur turėtų egzistuoti TIESA. Mylim Ukrainą, esam UŽ Ukrainą, bet negalit užrišti žmonėms akių, nes nesat raška.

Tas

2024-10-17T16:04:17.444Z

> Artur Nejaugi nesupratai, kad korupcija apraizgiusi VISĄ PASAULĮ, o Ukraina tik dalis to veiksmo. Pirmiausiai pamąstyk apie savo šalį - pažiūrėk į verslo ryklius, seimo narius, prezidentūrą. Į teismus, advokatus. Netgi bankus, kurie gavo šimtus miliardų baudų už RU milijardinį pinigų plovima (Swedbank prezidentė neseniai Švedijoje pasiūsta už tai į kalėjimą). Tad ką tu nori tuo pasakyti > Kad verta rusų fašistams naikinti kaimyninę tautą , atimant žemes ? Mes jau tai patyrėme nuo 1940-ųjų iki 1990-ųjų. Pasekmės tragiškos.

Artur

2024-10-17T15:58:08.018Z

Matai kaip yra, mano žmonos giminės gyvena prie Odesos ir užsiima ūkininkavimų, bet jau kaip trys metai kai nebegali nuomotis žemių iš valstybės, o kažkas jas apdirba ir visi žino KAS. Taip, kad jūs ASILAI gyvenati pagal DELFI.

Tas

2024-10-17T15:52:44.880Z

> Artur Paskaityk delfyje paskutinį Liudo Dapkaus straipsnį - ten apie tokius debilus kaip tamsta. Tik Neužmiršk užsimauti folijos kepurraitę, kad reptiloidai ir Sorošas nepaveiktų per atstumą.

Artur

2024-10-17T15:47:11.212Z

Ukraina išnyks kaip ir Lietuva, nes visos žemės parduotos, viskas priklauso Amerikos žydams.

Tas

2024-10-17T15:36:12.391Z

> Dalia tamsta šneki vėjus. Trečdalis Ukrainos - pagrinde Vakarų - tebekovoja nuo 2014 metų. Buvau Ivano -Frankivske - nesibaigianti vėliavų jūra daugybėje mieste ir miestą lydinčių kapinių - tai vienas tik miestas, beje. Trečdalis UA vyrų dėjo į kojas , pagrinde Rytų Ukraina kur dabar frontas. Tie ir yra iš esmės dezertyrai, nes jų protėviai atsikėlė iš ruskyno į Holodomoro pasekoje atlaisvintas derlingiausias žemes ir sodybas, Trečdalis abejoja arba bijo. Korupcija, beje, būdinga ir ES įskaitant ir LT. Pažiūrėk į dabartinį ar būsimą seimą. \pažiūrėk į buvusius prezikus - paxą ar AMB - klaikinė milijonų vertės korupcija aukščiausiame lygyje. Tad nereikia spardyti į patvoryje sukniubusį elgetą - pažiūrėk į veidrodį. Slava Ukrainie. Pagarba Arūnui Kumpiui ir panašiems.

Komentuoti po šiuo straipsniu
Komentuoti gali tik Lrytas registruoti vartotojai. Prisijunkite prie registruotų vartotojų bendruomenės ir bendraukite komentaruose!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.