IDF lėktuvai toliau bombarduoja Bekos slėnį ir Libano pietinius regionus

2024 m. rugsėjo 29 d. 14:45
Po „Hezbollah“ vado Hassano Nasrallah žūties Izraelio lėktuvai sekmadienį toliau bombardavo Libano pietuose ir rytuose esančius taikinius, pranešė oficiali šalies Nacionalinė naujienų agentūra (NNA) ir kitos žiniasklaidos priemonės.
Daugiau nuotraukų (1)
Izraelio gynybos pajėgų (IDF) lėktuvai keletą kartų atakavo sandėlius, pasėlius ir gyvenamuosius rajonus, teigiama žiniasklaidos pranešimuose.
Gelbėjimo tarnybų darbuotojai Bakos slėnyje rytinėje šalies dalyje iš po griuvėsių ištraukė mažiausiai šešių asmenų palaikus. Vietos dienraštis „Annahar“ pranešė, kad tarp žuvusiųjų buvo devyni vienos sirų šeimos nariai.
Pietuose pranešama apie mažiausiai keturis žuvusiuosius.
Prieš beveik metus prasidėjusio dabartinio konflikto tarp „Hezbollah“ ir Izraelio aukų skaičius jau viršijo 1 600 – oficialiais Libano duomenimis, tarp žuvusiųjų yra beveik 200 moterų ir daugiau nei 100 vaikų. Dar 8 400 asmenų buvo sužeista.
Į Libano sveikatos apsaugos ministerijos skelbiami skaičiai yra bendri, į juos įtrauktos ir civilių, ir „Hezbollah“ narių aukos.
Izraelis„Hezbollah“Libanas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.