Į Londoną skridęs lėktuvas dėl grasinimo susprogdinti leidosi Vokietijoje

2024 m. spalio 19 d. 10:21
Iš Delio į Londoną skridęs Indijos lėktuvas su 147 keleiviais dėl pranešimo apie bombą turėjo atlikti avarinį nusileidimą Vokietijos Frankfurto oro uoste.
Daugiau nuotraukų (1)
Apie tai vėlų penktadienio vakarą paskelbė Vokietijos policija, praneša dpa.
Policijos atstovas spaudai atskleidė, kad apie bombą avialinijų „Vistara“ lėktuve buvo pagrasinta socialiniame tinkle „X“.
Sužinoję apie grasinimą lėktuvo pilotai perdavė informaciją Vokietijos oro eismo kontrolieriui ir paprašė leidimo keisti kursą ir leistis Frankfurte. Prašymas buvo patenkintas ir lėktuvas nusileido 21 val. 2 min.
Keleiviai išsilaipino iš lėktuvo šiam nusileidus ir jį nuodugniai apieškojo policijos pareigūnai su šunimis apmokytais ieškoti sprogmenų. Neradus sprogmenų buvo pranešta, kad lėktuvas yra saugus.
Rugsėjo pradžioje kitas „Vistara“ avialinijų lėktuvas, skridęs iš Mumbajaus į Frankfurtą, leidosi oro uoste rytų Turkijoje po to, kai jame buvo rastas ant tualetinio popieriaus skiautės užrašytas grasinimas apie bombą.
LėktuvassusprogdintiLondonas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.