Keli Latvijos parlemento deputatai nubausti už kelių eismo taisyklių pažeidimus, vienas politikas – už nepakankamą valstybinės kalbos mokėjimą

2024 m. spalio 17 d. 22:45
Keli Saeimos deputatai buvo nubausti už kelių eismo taisyklių pažeidimus, įskaitant greičio viršijimą ir agresyvų vairavimą. Tai ketvirtadienį Latvijos parlamente pranešė deputatas Edmundas Zivtinis, remdamasis Vidaus reikalų ministerijos Informacijos centro duomenimis.
Daugiau nuotraukų (1)
Nuo šių metų balandžio iki rugsėjo administracinėn atsakomybėn buvo patraukti iš viso aštuoni Saeimos nariai.
Edvinas Šnorė (Nacionalinis susivienijimas) buvo patrauktas administracinėn atsakomybėn už agresyvų vairavimą.
Deputatas Česlavas Batnia („Jungtinis sąrašas“) buvo patrauktas administracinėn atsakomybėn už tai, kad sustabdė savo automobilį ten, kur to daryti negalima.
Anita Brakovska (Žaliųjų ir valstiečių sąjunga) patraukta administracinėn atsakomybėn už greičio viršijimą.
Europos parlamento deputatui Jefimijui Klementjevui („Už stabilumą“) skirta administracinė nuobauda už tai, kad jis nevartojo valstybinės kalbos tokiu mastu, koks yra būtina profesinėms ir tarnybinėms pareigoms atlikti.
Andris Kulbergas („Jungtinis sąrašas“) patrauktas administracinėn atsakomybėn už nustatytos mitingų, eitynių ir piketų organizavimo tvarkos pažeidimą bei greičio viršijimą.
Leila Rasima („Pažangieji“) patraukta administracinėn atsakomybėn už transporto priemonės vairavimą neturint vairuotojo pažymėjimo ar asmens tapatybę patvirtinančio dokumento ir už tai, kad transporto priemonė buvo neapdrausta jos savininko civilinės atsakomybės privalomuoju draudimu.
Juris Vilumas („Jungtinis sąrašas“) patrauktas administracinėn atsakomybėn už greičio viršijimą ir vairavimą neįjungus artimosios šviesos žibintų šviesiuoju paros metu.
Aiva Viksna („Jungtinis sąrašas“) patraukta administracinėn atsakomybėn už asmens dokumento pametimą.
LatvijaLatvijos Saeimadeputatai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.