Internetą sukrėtė kraupus vaizdo įrašas: rusų „TikTok“ žvaigždė užfiksavo savo tragišką mirtį Tbilisyje

2024 m. spalio 9 d. 23:30
Lrytas.lt
Internetą sudrebino vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip 24 metų rusų „TikTok“ žvaigždė Arina Glazunova nukrito į požeminę perėją Sakartvelo sostinėje Tbilisyje ir žuvo. Plačiai paplitęs įrašas socialiniuose tinkluose sukėlė karštas diskusijas dėl saugumo mieste.
Daugiau nuotraukų (1)
Filmuodama, kaip šoka ir dainuoja su savo drauge A. Glazunova užkliuvo ant metro stoties laiptų sienelės ir persivertusi nukrito. Tragiško incidento vaizdo įrašas pastarąją savaitę paplito socialiniuose tinkluose, sukeldamas daugybę reakcijų dėl statinio saugumo problemų. Tragišku sutapimu tapo ir tai, kad filmuodama vaizdo įrašą mergina dainavo rusišką dainą „V poslednij raz“ (liet. „Paskutinį kartą“).
Remiantis vietos žiniasklaidos pranešimais, A. Glazunova buvo skubiai nugabenta į ligoninę, tačiau mirė nuo galvos sužalojimų ir kaklo lūžio. Po jos mirties į tragiško incidento vietą požeminėje perėjoje žmonės nešė gėles
A. Glazunova filmavo vaizdo įrašą, kuriame ji ir jos draugė vaikštinėjo po Tbilisį, taip netyčia užfiksuodama savo paskutines akimirkas.
Vaizdo įraše buvo užfiksuotas siaubingas incidentas, kaip A. Glazunova užkliūna už požeminės perėjos bortelio ir praradusi pusiausvyra nukrenta žemyn. Žemyn galva krintanti mergina girdima rėkiant, kol vaizdas dingsta, iškart pasigirsta ir siaubo apimtų aplinkinių žmonių balsai.
Vietiniai gyventojai iškėlė klausimą, kad ši vieta yra pavojinga, kartu pabrėždami, kad per bortelį gali nukristi bet kas. Kiti taip pat priekaištavo pridurdami, kad „tamsoje nematyti kliūties“, ir sakė, kad „nustebtų, jei tai būtų pirmas kartas“, kai kas nors nukrenta.
Į vaizdo įrašą, kuris šiuo metu sparčiai plinta socialinėje žiniasklaidoje, sureagavo daugybė vartotojų.
„Šiek tiek šokiruoja, kad ten nėra kokių nors turėklų ar apsaugos, tik kelių centimetrų aukščio bortelis“, – komentavo vienas socialinio tinklo vartotojas.
Kitas susirūpinęs vartotojas rašė: „Negaliu patikėti, kad aplink tą didžiulę angą virš laiptų nėra jokių apsauginių turėklų, aplink ją tik mažytis bortelis. Kaip žmonės taip prastai projektuoja dalykus (tai ypač pavojinga naktį)?“
Tačiau Tbilisio miesto merija pasidalijo informacija, kad laiptai ir aplink angą esantis bortelis buvo pastatyti sovietmečiu ir atitiko to meto saugumo standartus, pranešė „The Daily Mail“.
Sakartvelo sostinės meras Kacha Kaladzė savo ruožtu pareiškė, kad visoje Tbilisio teritorijoje esančios požeminės perėjos atitinka šiuolaikinius saugumo standartus.
SakartvelasTbilisisrusė
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.