Popiežius dėl „lengvo gripo“ atšaukė visas numatytas audiencijas

2024 m. rugsėjo 23 d. 10:35
Popiežius Pranciškus, ką tik grįžęs iš varginančios dvylikos dienų kelionės, pirmadienį dėl „lengvų gripo simptomų“ atšaukė visus viešus susitikimus, kad galėtų pailsėti prieš šią savaitę įvyksiantį vizitą Belgijoje, pranešė Vatikanas.
Daugiau nuotraukų (1)
„Dėl lengvo gripo protrūkio ir norint pasisaugoti prieš artimiausiomis dienomis įvyksiančią kelionę, atšaukiamos visos pirmadieniui suplanuotos popiežiaus audiencijos“, – teigiama Vatikano spaudos biuro pranešime.
Iš Argentinos kilusį pontifiką, katalikų bažnyčios galva tapusį 2013 m., pastaraisiais metais ne kartą kamavo sveikatos problemos: šiemet jį jau buvo užpuolęs gripas, o praėjusių metų gale – bronchitas.
Jo 12 dienų – nuo rugsėjo iki 2 iki 13 d. – trukusi kelionė į Indoneziją, Papua Naująją Gvinėją, Rytų Timorą ir Singapūrą buvo ypač varginanti, jos metu buvo įveiktas 32 000 kilometrų atstumas.
Ketvirtadienį popiežius ir vėl turėtų leistis į kelią – šį kartą jis per keturias dienas aplankys Liuksemburgą ir Belgiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.