Kraupus incidentas Rusijoje: karo akademijos kadetas negyvai uždaužė klube sutiktą moterį, nes išgirdo keistą garsą (1)

2024 m. rugsėjo 23 d. 09:40
Lrytas.lt
Sankt Peterburgo karo akademijos kadetas nužudė moterį, kurią įtarė turint ryšių su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis. Apie tai rašo portalas 78.ru.
Daugiau nuotraukų (1)
Šeštadienio vakarą jaunuolis nuėjo šokti į naktinį klubą Ispytatelio prospekte. Ten jis susipažino su 41 metų moterimi. Geriau su ja susipažinęs vaikinas pakvietė ją į savo butą. Ji sutiko. Po kurio laiko pora atsidūrė kambaryje, kur kažkodėl jaunuolis prarado nuovoką ir ėmė talžyti viešnią rankomis ir kojomis. Smūgiai buvo tokie stiprūs, kad netrukus ji prarado sąmonę, po to mirė.
Teisėsaugos institucijos sulaikė neadekvatų jaunuolį. Jis neigia savo kaltę dėl nužudymo. Įvykio aplinkybės tiriamos.
Kaimyninio buto gyventojas Arturas Tarasianas Rusijos naujienų portalui 78.ru sakė, kad jį ištiko šokas, kadangi jų name būna labai ramu.
Kita kaimynė patvirtino, kad čia būna išties ramu, vietinių gyventojų beveik nematyti. Ryte mergina pabudo, nes ją pažadino policija.
Pasak 78.ru, 29 metų rusas klube susipažino su 41 metų moterimi, kuri prisistatė esanti užsienietė. Jie bendravo naudodami raštelius, nes ji turėjo rimtų problemų su klausa, tačiau vyras manė, kad tai kažkokio „žaidimo“ dalis.
Kadeto namuose moteris esą susidomėjo jo karine praeitimi, o netrukus jis išgirdo kažkokį garsinį signalą ir pamanė, kad veikia „įrašymo įranga“. Rusas apkaltino svečią bendradarbiavimu su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis ir ją žiauriai sumušė. Atvykusi greitoji pagalba jos išgelbėti negalėjo.
Klube jaunuolis išgėrė du B-52 kokteilius, tekilos ir viskio su kola. Narkotikų jis nevartojo.
Taip pat paaiškėjo, kad vaikinas tarnavo kariuomenėje pagal kontraktą. Būdamas 27 metų jis pateikė prašymą stoti į akademiją. Dabar jis mokosi trečiame kurse. Jis charakterizuojamas išskirtinai teigiamai. Kadeto motina dirba mokytoja, tėvas – skyriaus vedėjas Uljanovsko institute.
Kadetas savarankiškai iškvietė pagalbos tarnybas. Kai į butą atvyko greitosios pagalbos ekipažas ir policijos pareigūnai, auka dar buvo gyva. Tačiau medikams jos išgelbėti nepavyko.
Parengta pagal 78.ru ir „Unian“ inf.
RusijaUkrainakadetas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.