Nemaloni staigmena R. Kadyrovui – E. Muskas nuotoliu „išjungė“ jo prabangų visureigį (2)

2024 m. rugsėjo 20 d. 09:24
Lrytas.lt
Rusijos Čečėnijos Respublikos lyderis Ramzanas Kadyrovas ketvirtadienį apkaltino Eloną Muską išjungus jo „Tesla“ visureigį, dar vadinamą „Cybertruck“.
Daugiau nuotraukų (10)
R. Kadyrovas anksčiau teigė, kad elektrinį „Cybertruck“ gavo dovanų iš pačio milijardieriaus.
Čečėnas rugpjūčio mėn. pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame jis važinėja elektromobiliu, ant kurio stogo buvo pritvirtintas kulkosvaidis.
R. Kadyrovas tikino, kad transporto priemonę gavo iš E. Musko, tuo tarpu „Tesla“ savininkas šį teiginį savo socialiniame tinkle „X“ pavadino melu. Šių Čečėnijos lyderio teiginių apie dovanotą visureigį nebuvo įmanoma nepriklausomai patvirtinti.
„Neseniai E. Muskas nuotoliniu būdu atjungė „Cybertruck“, – sakė R. Kadyrovas savo „Telegram“ paskyroje paskelbtame pranešime.
„Tai nėra gražus Elono Musko poelgis. Jis iš visos širdies dovanoja brangias dovanas, o paskui nuotoliniu būdu jas išjungia“, – sakė jis.
Cybertruck yra elektrinis visureigis, kurį JAV automobilių gamintoja „Tesla“ pirmą kartą pristatė 2019 m. Pernai prasidėjo jo gamyba
R. Kadyrovas savo pranešime „Telegram“ teigė, kad jo gauta transporto priemonė buvo naudojama kovoje ir išsiųsta į Ukrainą, kur „puikiai veikė“.
„Transporto priemonė puikiai susidorojo su kovinėmis užduotimis“, – pridūrė R. Kadyrovas, kalbėdamas apie „Tesla“ naudojimą fronte Ukrainoje
Buvusio sukilėlių vado sūnus R. Kadyrovas dabar yra vienas iš aršiausių V. Putino rėmėjų ir jau seniai save vadina prezidento „pėstininku“.
47 metų Čečėnijos lyderis sako, kad jis pasiuntė tūkstančius karių, kad padėtų Kremliui vykdyti puolimą Ukrainoje.
RusijaČečėnijaRamzanas Kadyrovas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.