Kelno centre nugriaudėjo sprogimas: Vokietijos didmiestyje – didelė policijos operacija

2024 m. rugsėjo 16 d. 15:31
Lrytas.lt
Per sprogimą Kelno centre buvo apgadintas mažiausiai vienas pastatas. Policija paskelbė apie „didelę operaciją“, tačiau pažymėjo, kad neįtaria terorizmo, praneša Vokietijos transliuotojas „Deutsche Welle“.
Daugiau nuotraukų (5)
Vokietijos vakarinio Kelno miesto centre pirmadienį įvyko sprogimas, pranešė žiniasklaida, o policija paskelbė, kad vyksta „didelė policijos operacija“.
Per incidentą smarkiai apgadintas vienas pastatas.
Šiaurės Reino-Vestfalijos žemės policija pranešė, kad kelias tarp dviejų centrinių Kelno vietų – Rudolfplatz ir Friesenplatz – uždarytas, ir paragino gyventojus vengti šio rajono. Hohenzolernringo rajonas garsėja naktiniu gyvenimu, jame gausu barų ir restoranų.
Policijos atstovas spaudai žurnalistams sakė, kad nėra jokių terorizmo įrodymų, tačiau atsisakė komentuoti, ar tai susiję su pastaraisiais mėnesiais visoje šalyje įvykdytų panašių nusikaltimų, siejamų su organizuotu nusikalstamumu, serija.
Atliekamas tyrimas
Per sprogimą vienas žmogus buvo nesunkiai sužeistas, pranešė valdžios institucijos. Jos pridūrė, kad šiuo metu peržiūri stebėjimo kamerų filmuotą medžiagą, kurioje užfiksuotas incidentas.
Priešgaisrinės apsaugos departamento atstovas sakė, kad ugniagesniai buvo iškviesti į įvykio vietą, tačiau gesinimo darbų neprireikė.
Vėliau pirmadienį policija socialiniame tinkle „X“ parašė, kad kelias vėl atidarytas, tačiau nekomentavo sprogimo prie naktinio klubo priežasties.
KelnasVokietijasprogimas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.