Rusų mokslininkai kuria V. Putinui „amžino gyvenimo eliksyrą“: nuo neišvengiamos lemties bando pabėgti kruvinu būdu (23)

2024 m. rugsėjo 7 d. 14:57
Lrytas.lt
„Amžino gyvenimo idėjos apsėstam“ Kremliaus šeimininkui Vladimirui Putinui artimas pareigūnas nurodė Rusijos mokslininkams sukurti priemones nuo senėjimo, praneša dienraštis „The Times“.
Daugiau nuotraukų (11)
V. Putinui 2024 m. spalį sukaks 72 metai, o vidutinė vyrų gyvenimo trukmė Rusijoje yra 67 metai. Aukščiausi jo aplinkos pareigūnai taip pat nėra jauni.
Okupantų Sveikatos apsaugos ministerija reikalauja iš mokslinių tyrimų institutų ataskaitų apie pokyčius kovojant su jutimo ir pažinimo sutrikimais, praneša „The Times“.
Jie taip pat esą ieško metodų, kaip kovoti su ląstelių senėjimu, osteoporoze ir bando stiprinti imuninę sistemą.
„Mūsų paprašė skubiai atsiųsti visus savo pasiekimus, laiškas atėjo, tarkime, šiandien, bet viskas turėjo būti išsiųsta vakar“, – sakė vienas iš tyrėjų.
Rusijos sveikatos apsaugos ministerija aktyviai tiria 3D biospausdinimą – naują technologiją, kuri leistų gydytojams „spausdinti“ audinius ir organus.
Pasak britų laikraščio, amžinojo gyvenimo idėja V. Putiną „užkrėtė“ jo artimas draugas, 77 metų Michailas Kovalčiukas, vienas iš pirmaujančių Rusijos mokslų akademijos narių, vadovaujantis Kurčatovo branduolinių tyrimų institutui.
„Didysis viršininkas iškėlė užduotį, o pareigūnai visais įmanomais būdais skubėjo ją įvykdyti“, – portalui „The Times“ teigė vienas iš anoniminių Rusijos tyrėjų.
Be to, anot dienraščio, M. Kovalčiukas teigė, kad Jungtinės Valstijos kuria biologinį ginklą, kuris būtų nukreiptas tik prieš etninius rusus. Jis taip pat apkaltino Ameriką kuriant „žmonių tarnų porūšį“, kurio savimonė neva turėtų būti dirbtinai apribota.
Pasak laikraščio, šios sąmokslo teorijos neprasprūdo pro V. Putiną.
„Atrodo, tarsi neturėtume padėti kam kitam, išskyrus šiems idiotams (Kremliui – red. past.). Turime viską mesti, net dabar, per karą“, – pareiškė vienas iš tyrėjų.
Be to, yra pranešimų, kad, nepaisant to, jog turi galimybę naudotis geresne medicinine priežiūra, V. Putinas nevengia ir „liaudiškų“ metodų.
Pavyzdžiui, pasak „The Times“, jis reguliariai maudosi voniose su nupjautų Sibiro elnių ragų kraujo ekstraktu, neva dėl jo jauninamųjų savybių.
Parengta pagal „The Times“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.