Izraelis tęsia operacijas Gazos Ruože ir Vakarų Krante

2024 m. rugsėjo 3 d. 13:52
Izraelio kariuomenė tęsia operacijas Gazos Ruože ir Vakarų Krante. Naujienų agentūros AFP žurnalistas antradienį pranešė, kad Izraelio kariai Gazos mieste susprogdino kelis namus. Be to, naikintuvai naktį atakavo pastatą palestiniečių teritorijos rytuose.
Daugiau nuotraukų (1)
„Hamas“ kontroliuojama civilinės gynybos institucija pareiškė, kad Izraelis surengė mirtiną ataką prieš palapinę Chan Junise Gazos Ruožo pietuose. Šioje palapinėje esą glaudėsi pabėgėliai iš kitų palestiniečių teritorijos regionų. Be to, Izraelio karinė aviacija bombardavo Gazos Ruožo centrinę dalį.
Vakarų Krante Izraelio oro pajėgos, jų pačių duomenimis, vėlų pirmadienio vakarą atakavo „ginkluotą teroristinę kuopelę“ Tulkareme. Palestiniečių medikų šaltiniai tuo tarpu pareiškė, kad Izraelio kariai šūviu į galvą nužudė berniuką.
Izraelio vyriausybė dėl savo karinių veiksmų Gazos Ruože ir Vakarų Krante sulaukia kritikos ir šalyje, ir užsienyje. Šie dar suintensyvėjo po to, kai savaitgalį Gazos Ruože buvo rasti šešių negyvų įkaitų kūnai.
IzraelisGazos RuožasPalestina
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.