Šaltinis: platformos „Telegram“ įkūrėjo P. Durovo atžvilgiu Prancūzijoje atliekamas tyrimas dėl „sunkaus smurto“ prieš jo vaiką

2024 m. rugpjūčio 28 d. 22:17
Platformos „Telegram“ įkūrėjas ir vadovas Pavelas Durovas, kuris buvo sulaikytas Prancūzijoje dėl jam pareikštų kaltinimų nesugebėjus apriboti neteisėto turinio skleidimą šioje pokalbių programėlėje, taip pat įtariamas dėl „sunkaus smurto“ prieš vieną iš savo vaikų, pagal šiuos kaltinimus yra pradėtas tyrimas, trečiadienį pranešė vienas su byla susipažinęs šaltinis.
Daugiau nuotraukų (1)
Prancūzijos vaikų gerovės biuro pradėtas tyrimas yra susijęs su 2017 m. gimusiu P. Durovo sūnumi, kuris šiuo metu gyvena Šveicarijoje. Pats 39-erių rusų kilmės P. Durovas Paryžiaus prieigose esančiame Le Buržė oro uoste buvo sulaikytas šeštadienį ir trečiadienį turėjo atvykti į teismą, kur jam turėjo būti pareikšti kaltinimai įvykdžius 12 nusikalstamų veikų, susijusių su platformos „Telegram“ valdymu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.