Jaunam lietuviui – šiurpą keliantys kaltinimai: nužudė moterį ir santykiavo su jos lavonu (3)

2024 m. rugpjūčio 19 d. 18:20
Lrytas.lt
N-18
Jungtinės Karalystės mieste Dartforde buvo suimtas 20 metų lietuvis Ernestas Juška. Jaunas vyras kaltinamas mirtinai subadžius moterį ir užsiiminėjus lytiniais santykiais su jos lavonu. Apie tai praneša britų naujienų portalas „The Daily Mail“.
Daugiau nuotraukų (1)
20-metis Ernestas Juška iš Dartfordo buvo suimtas po to, kai šeštadienį, rugpjūčio 17 d., 6.50 val. ryto buvo pranešta apie neramumus viename iš Henderson Drive, Dartforde, esančių namų, rašo portalas.
Pareigūnai ir greitosios pagalbos medikai nuvyko į šį objektą, kur buvo rasta moteris su sužalojimais, atitinkančiais peilio dūrį. Ji tragiškai mirė įvykio vietoje. Juška buvo nukentėjusiosios pažįstamas.
Pranešama, kad lieutuvis tebėra suimtas, nes jam pareikšti kaltinimai dėl nužudymo ir seksualinio nusikaltimo prieš mirusią moterį. E.Juška pirmadienį turėjo pasirodyti Medvėjaus magistratų teisme.
Vietos gyventojai pranešė, kad visą šeštadienio rytą girdėjo pagalbos sirenas.
Tarp į įvykio vietą iškviestų transporto priemonių buvo ir greitosios pagalbos automobilis, o apsauginiais drabužiais vilkintys teismo medicinos ekspertai buvo pastebėti įeinantys ir išeinantys iš teritorijos, rašo „The Daily Mail“.
Vienas kaimynas, prašęs neminėti jo pavardės, sakė: „To niekas nesitiki ant savo namų slenksčio. Tai labai rimta. Manau, kad policija čia bus visą dieną. Tai daugiau nei tik neramumai.“
Kalbėdamas apie kriminalistus, kitas gyventojas sakė: „Jie turi mėlynas pirštines ir baltus kostiumus. Čia yra maždaug šeši kriminalistai.“
Jie pridūrė: „Niekada nemačiau, kad nuo kalno važiuotų tiek daug teisėsaugos automobilių. Gimiau Dartforde ir niekada nieko panašaus nemačiau.“
Dartfordo parlamento narys Jimas Dicksonas savo ruožtu išreiškė užuojautą ir paramą aukai ir sukrėstai vietos bendruomenei.
„Mano mintys yra su auka ir visais, kuriuos paveikė tragiškas incidentas Temple Hile šį rytą. Norėčiau padėkoti policijai už greitą reagavimą ir paraginti visus, turinčius svarbios informacijos, kreiptis į policiją“, – pareiškė jis.
Savaitgalį Kento policijos atstovas spaudai sakė: „Po incidento Dartforde, Kente, buvo suimtas vyras, įtariamas žmogžudyste.“
Pareigūnai kartu su kolegomis iš Pietryčių pakrantės greitosios pagalbos tarnybos dalyvavo įvykyje, kuriame buvo rasta moteris su sužalojimais, atitinkančiais peilio dūrį. Įvykio vietoje konstatuota jos mirtis.
20 metų vyras, kuris buvo pažįstamas su auka, buvo suimtas ir uždarytas į areštinę. Pareigūnai tebevykdo tyrimą įvykio vietoje, o Henderson Drive gatvė šiuo metu yra uždaryta tarp sankryžų su Marsh Street ir Cavell Crescent.
Parengta pagal „The Daily Mail“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.