Jungtinėje Karalystėje – kraupus išpuolis: peiliu subadyti mažiausiai 8 žmonės

2024 m. liepos 29 d. 16:32
Lrytas.lt
​Pirmadienį Anglijos šiaurėje esančiame Southporto mieste peiliu buvo subadyti mažiausiai aštuoni žmonės, kai kurie iš jų buvo nuvežti į vaikų ligoninę, pranešė greitosios pagalbos pareigūnai. Apie tai rašo portalas CNN.
Daugiau nuotraukų (2)
Mersisaido policija pranešė, kad apie 11.50 val. vietos laiku (13.50 val. Lietuvos laiku) gavo pranešimų apie užpuolimą peiliu ir greitosios pagalbos tarnybos buvo iškviestos dėl „didelio išpuolio“ mieste.
„Pranešama apie keletą nukentėjusiųjų, o daugiau informacijos bus patvirtinta, kai tai bus įmanoma. Policija sulaikė vyriškį ir konfiskavo peilį. Jis nuvežtas į policijos nuovadą“, – sakoma naujausiame policijos pranešime.
„Prašome vengti šios vietovės, kol mes tiriame šį nusikaltimą. Platesnės grėsmės visuomenei nėra“.
Vietinis verslininkas Colinas Parry, kuris buvo vienas iš policiją iškvietusių žmonių, sakė, kad incidentas Southporte priminė „sceną iš siaubo filmo“, praneša „PA Media“.
C. Parry teigė manantis, kad peiliu buvo sužalotos kelios jaunos merginos.
„Motinos dabar ateina čia ir rėkia. Tai tarsi scena iš siaubo filmo“, – sakė C. Parry ir pridūrė, kad „policija nusikaltėlį sučiupo“.
„Tai lyg kažkas iš Amerikos, o ne iš saulėtojo Southporto“, – kalbėjo C. Parry.
Southporto miestui atstovaujantis Jungtinės Karalystės parlamento narys Patrickas Hurley sako, kad šis įvykis jam sukėlė didelį susirūpinimą.
„Tikiuosi, kad visi nukentėjusieji sėkmingai atsigaus. Savo mintimis esu su visais nukentėjusiaisiais, jų artimaisiais ir visa bendruomene“, – soc. tinkle „X“ rašė P. Hurley.
Parengta pagal CNN inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.