Košmaras Jungtinėje Karalystėje: lagaminuose aptikus žmogaus kūno dalis – šalies mastu ieškomas įtariamas žudikas

Jungtinėje Karalystėje – košmaro lygio nusikaltimas. ​Po to, kai dviejuose lagaminuose, paliktuose prie tilto Bristolyje, buvo rasti žmogaus palaikai, policija paskelbė laisvėje esančio įtariamojo atvaizdą.

Įtariamojo nuotrauka.<br>lrytas.lt koliažas.
Įtariamojo nuotrauka.<br>lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-07-12 12:36, atnaujinta 2024-07-12 12:39

Spaudos konferencijoje Avono ir Somerseto policijos detektyvai teigė, kad įtariamasis prie tilto buvo nuvežtas taksi automobiliu ir kad taksi vairuotojas bendradarbiauja su radinį tiriančiais pareigūnais. Automobilis taip pat buvo konfiskuotas.

Įtariamasis apibūdinamas kaip juodaodis su barzda, dėvintis juodą „Adidas“ beisbolo kepuraitę, juodus džinsus, juodą striukę ir juodus sportinius batelius storais baltais padais. Jis taip pat turėjo juodą kuprinę ir buvo įsivėręs auksinį auskarą.

Bristolio komendanto pareigas einanti Vicks Hayward-Melen sakė, kad palikęs lagaminus įtariamasis nuvažiavo Leigh Woods kryptimi.

Ji teigė, kad pajėgų „neatidėliotinas prioritetas yra surasti vyrą, kuris nunešė lagaminus prie tilto, nustatyti mirusiojo tapatybę ir surasti artimiausius giminaičius“.

„Šiuo metu tiltą ir jo apylinkes apžiūrinėja nusikaltimo vietos tyrėjai, o tiltas liks uždarytas, kol bus atliekami šie tyrimai“, – sakė ji.

„Šiuo metu mums nėra žinoma apie jokią dabartinę riziką, kurią jis kelia plačiajai visuomenei. Vis dėlto, jei kas nors jį pamatytų, patariame nesiartinti prie jo ir nedelsiant skambinti 999.

Tai didelį nerimą keliantis incidentas ir aš visiškai suprantu, kad jis sukels susirūpinimą visoms bendruomenėms. Šiuo metu rajone dirba daugiau pareigūnų, todėl raginu visus, kuriems kyla kokių nors abejonių, pasikalbėti su vienu iš komandos narių.“

Ketvirtadienio vakarą bus atliekama skrodimo ekspertizė, o policija atsisako komentuoti klausimus apie tai, kiek aukų buvo rasta ir kokio amžiaus bei lyties žmonių palaikai.

Policija susisiekė su dingusiojo Jacko O'Sullivano šeima, kad „informuotų juos apie šį įvykį“, tačiau teigė, kad „jokių paralelių aktyviai neveda“.

23 metų vyras paskutinį kartą buvo matytas kovo 2 d. apie 3.15 val. ryto Bristolio Brunel Lock Road ir Brunel Way rajone.

Anksčiau pareigūnai sakė, kad trečiadienį prieš pat vidurnaktį gavo pranešimų apie ant tilto pastebėtą įtartinai besielgiantį vyrą.

Policija į įvykio vietą atvyko per 10 minučių, tačiau vyras dingo, palikęs lagaminą.

Po kurio laiko netoliese buvo rastas antras lagaminas, pranešė Avono ir Somerseto policija.

Pareigūnai, padedami Nacionalinės policijos oro tarnybos ir Karališkosios pakrančių apsaugos tarnybos, nedelsdami atliko vietovės paiešką.

Bristolio centrinės dalies parlamento narė Carla Denyer svetainėje X rašė: „Esu labai sunerimusi dėl siaubingo žmogaus palaikų radimo naktį prie Clifton Suspension tilto.

Tokie nerimą keliantys įvykiai kaip šis kelia susirūpinimą visiems, kurie Bristolį vadina namais ir didžiuojasi savo miestu. Dėkojame @ASPolicija už operatyvius veiksmus. Palaikau ryšį su valdžios institucijomis ir padarysiu viską, ką galiu, kad paremčiau greitą ir išsamų tyrimą.“

Parengta pagal „Skynews“ inf.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.